Annonce
Annonce
U19 styrkede sammenholdet i Zagreb
Akademi, Nyt fra U19

U19 styrkede sammenholdet i Zagreb

07 aug 2022
Annonce

U19-holdet sætter nu kursen hjem til Danmark efter en hård U19-turnering i Kroatien, hvor de styrkede sammenholdet i kampe mod dygtige internationale modstandere.

Annonce

I tirsdags hoppede U19-holdet på en bus og påbegyndte den 1.587 kilometer lange tur ned igennem Europa for at deltage i Mladen Ramljak Turnir i Zagreb, hvor de var inviteret ned for at forsvare turneringssejren fra sidste år.

Vi var placeret i en stærk gruppe, hvor italienerne fra Udinese allerede ventede torsdag morgen, og selvom Tobias Augustinus-Jensen scorede for os, måtte vi lide et nederlag på 2-1.

Dagen efter var brasilianske Flamengo på menuen. Her kom U19-drengene bagud, men med mål fra Mikkel Øberg og Tobias Augustinus-Jensen, kunne de vende 2-1 cifrene til egen fordel.

Den sidste gruppekamp skulle spilles lørdag morgen mod Maccabi Tel Aviv, og igen var det Tobias Augustinus-Jensen, som bragte fynboerne på tavlen, men desværre satte israelerne fart den anden vej, og kampen endte i et stort nederlag på 4-1.

Søndag morgen skulle drengene i kamp for sidste kamp, da de skulle spille om 7.-8. pladsen mod Ludogorets, men efter en tæt kamp løb modstanderne med en 1-0 sejr.  

Godt for sammenholdet i truppen

Selvom resultaterne ikke bød sig, rejste holdet forgæves til Zagreb. U19-cheftræner, Ivan Poulsen, mener nemlig, at der er mange andre gode ting, holdet kan få ud turen:

- Selvom turneringen ikke resultatmæssigt bød på det, som vi havde håbet på, er vi blevet rigere på erfaringer. Derudover er ture til udlandet i starten af sæsonen godt for sammenholdet, da truppen er ny, og spillerne skal lære hinanden at kende, siger Ivan Poulsen.

- Spillemæssigt var vi klart bedst mod Flamengo, og det er det niveau, som vi skal finde frem, når vi møder FCK på lørdag, når U19-Ligaen starter igen.

Nu sætter drengene sig ind i bussen igen og tager den lange tur nordpå, så de er klar til sæsonstart i U19-Ligaen, som starter med et stort opgør mod F. C. København hjemme i Ådalen lørdag kl. 12.30.

Annonce