Annonce
Annonce
U19 tabte chancefattig kamp i voldsomt vejr
Nyt fra U19

U19 tabte chancefattig kamp i voldsomt vejr

05 apr 2021
Annonce

Massiv vind, sne, regn og haglbyger var fire af ingredienserne, da U19-drengene tabte en chancefattig kamp på udebane mod Randers FC med 1-0.

Annonce

U19-Ligaen
Mandag 5. april, kl. 12.00, Kunstgræsbanen i Randers
Randers FC – OB 1-0 (1-0)
1-0 Christoffer Petersen (44.)

Kampens forløb:
U19-drengene skulle mandag forsøge at følge op på den flotte forårspremiere, hvor det blev til en sejr på 2-1 ude mod Brøndby IF. I dag hed modstanderen Randers FC, og kampen blev spillet på kunstgræsbanen i Kronjylland. Fra første fløjt skulle det vise sig at blive en vanskelig opgave – i særdeles på grund af vejrforholdene.

Det blæste voldsomt, og vinden gik på tværs af banen fra første til sidste fløjt, og derudover var der undervejs i kampen både regnvejr, haglvejr, snevejr og tørvejr. Det medvirkede til, at det blev en særdeles uskøn affære, hvor begge mandskaber havde svært ved at kontrollere bolden, hvorfor det var særdeles chancefattigt.

Vi skulle helt frem til slutningen af første halvleg, inden den første reelle chance opstod. Et dumt boldtab på midten af banen gav en stor omstillingsmulighed til hjemmeholdet, og nede på kanten af vores straffesparksfelt blev han stoppet med ulovlige midler.

En stor chance – særligt med vejret taget i betragtning; og Randers FCs Christoffer Petersen sparkede flot bolden op i det nærmeste målhjørne til 1-0 i sidste minut af første halvleg.

Selvom scoringen faldt så sent i første halvleg, havde vi muligheden for at udligne inden pausen. Præcis ligesom målet til 1-0 var vores chance på et frispark. Mathias Brems afsluttede, og bolden havde kurs mod målhjørnet, men en flot redning fra hjemmeholdets keeper gjorde, at Randers FC kunne gå til pause med en føring på 1-0.

Anden halvleg blev med os i teten, mens Randers FC stod og forsvarede. Det gjorde de godt, og det var meget begrænset, hvad vi skabte med chancer. Det var primært på standardsituationer, vi bed fra os, og der var vi i et par omgange tæt på at få sendt en tilfældig udligning over stregen.

I den anden ende af banen lurede hjemmeholdet på omstillinger, men her kom en glimrende OB-keeper i form af Magnus Nielsen stærkt ud af sit mål og forhindrede stikningerne i at blive succesfulde. Midt i anden halvleg stødte et par spillere sammen inde i feltet efter et indlæg, og til stor forundring valgte kampens dommer at pege på pletten og dømme straffespark til Randers FC. Her sprang Magnus Nielsen til den rigtige side, men han kunne ikke nå bolden, da den fløj et par meter over mål.

Dermed var der fortsat muligheder for at få sendt en udligning i kassen, og tættest på var vi, da Christian Vestergaard headede bolden snert over målet i forbindelse med et hjørnespark. Det lykkedes dog ikke at få sendt en stribet udligning i kassen, ligesom det heller ikke lykkedes at spille sig igennem til en eneste stor chance i kampen.

Hjemmeholdet var tættere på at score til 2-0, end vi var på at score til 1-1, og dermed kan vi ikke sige noget til, at det endte med et nederlag i vinden, regnen, sneen og haglvejret i Kronjylland.

Kommentar fra Kim Engstrøm:
Vi ærgrer os over at vores præstation var, som den var. Det var ikke på det niveau, vi normalt forventer af et OB-hold. Vi manglede både energi, power og noget udstråling; specielt i første halvleg.

Jeg ærgrer mig over at vi ikke formåede at åbne Randers op, for vi skabte ikke en eneste målchance i åbent spil gennem 90 minutter, så det er fortjent, vi taber, for Randers skabte klart flest chancer. Det første mål var meget afgørende i dagens kamp, og det lykkedes de med at score, mens vi ikke formåede at svare igen på det.

Næste kamp:
Lørdag 10. april kl. 12.30, Vejle Boldklub – OB, VB Parken

Annonce