IMG_3516

25.04.2021 14:02

Vores U19-drenge var tæt på at hente et point med hjem fra Esbjerg på en dårlig dag, men på kampens allersidste spark sikrede EfB sig lige akkurat sejren.

3-2 Marcus Hansen (95.)

U19-drengene spillede i sidste weekend en rigtig flot kamp mod AGF, da det blev til en overbevisende sejr på 3-1 efter en kamp, der havde været med stribet dominans fra start til slut.

Denne lørdag var det Esbjerg fB der var modstanderen på vestkysten, og vi fik en helt perfekt start på kampen. Der var således blot spillet et enkelt minut, da vi bragte os foran med 1-0. Mathias Brems stormede frem ad venstrekanten, og her smed han et fladt indlæg ind til holdets topscorer, Luca Kjerrumgaard, der sikkert sparkede bolden i kassen, så han nu har scoret i fire af forårets fem kampe.

Herefter var det så hjemmeholdet fra Esbjerg fB, der tog styringen af kampen, og midtvejs i halvlegen fik de fuldt fortjent udlignet. Det gjorde de efter et cutback, hvor OB-defensiven ikke fulgte med Esbjerg-offensiven, så Phun Mang uden de store problemer kunne sparke bolden i kassen.

Selvom det var hjemmeholdet, der dominerede, så var det os, der fik bragt os foran med 2-1 efter en halv time – og det var på vores blot anden chance i kampen. Esbjerg fik i første omgang clearet et hjørnespark, men vi fik sendt bolden ind i feltet igen. Her headede Luca Kjerrumgaard så bolden ned for fødderne af Oliver Hansen, der køligt sparkede den i kassen til en føring på 2-1.

Hjemmeholdet kunne med rette føle, at de havde fortjent bedre i første halvleg, hvor de havde siddet på spillet. De havde sværmet om vores felt og mål, og selvom de ikke havde skabt mange kæmpe chancer, så var der mange optræk til det. Kim Engstrøm og resten af trænerteamet var bestemt ikke tilfredse med de første 45 minutter, og derfor blev der skiftet to spillere i pausen for at få noget mere energi ind.

Desværre fik vi den værst tænkelige start på anden halvleg, da EfB allerede to minutter inde i halvlegen fik udlignet. Et hovedstød fra EfB ramte Lasse Skøtts skulder, så bolden skiftede retning og snød Magnus Nielsen i OB-målet, så den gik i kassen til 2-2. En ærgerlig, men fortjent udligning fra hjemmeholdet.

Efter udligningen bølgede spillet frem og tilbage. Det var fortsat EfB, der var i teten, men vi havde mange omstillingsmuligheder, som vi ikke formåede at gøre færdige. Med tyve minutter tilbage af kampen brød Jakob Breum så igennem på venstrekanten. For en uge siden klappede han den flot ind mod AGF i en lignende situation, men denne gang fik han ikke ordentligt træf på bolden.

Tiden gik, og det lignede mere og mere, at vi ville hente et enkelt point med hjem på en dårlig dag mod et godt hild, da vi havde bolden på hjemmeholdets banehalvdel efter 93 minutter. Men i stedet for at holde på bolden gav vi Esbjerg den, og derefter begik vi et dumt frispark nede ved vores mållinje. Herfra sendte de bolden ind i feltet – og efter et par halvdårlige clearinger trykkede de af, og via en OB-afretning gik bolden i kassen til 3-2, hvorefter kampens dommer fløjtede af, inden vi nåede at give bolden op igen.

Dermed formåede vi desværre ikke at følge op på sidste uges rigtig stærke præstation, og nederlaget gør, at EfB lige akkurat går forbi os i tabellen, hvor vi nu er nummer fem.