DSC08519

15.08.2022 11:49

Det blev ikke til en stribet sejr i U19-Ligaens første runde, da vi fik besøg af sidste års mestre, F. C. København.

Luca Kjerrumgaard (29.)

U19 tog i lørdags mod sidste års vinder af U19-Ligaen, F. C. København, og som altid stillede de med et rigtig godt hold.

I første halvleg var der fine chancer i begge ender, men det var københavnerne, som kunne gå til pause med en tomålsføring. Første scoring faldt efter kun ni minutter, hvor en OB-clearing landede for fødderne af Emil Højlund, som lavede et bandespil og sparkede bolden i kassen.

Den anden scoring kom efter 29 minutters spil på et mislykket indlæg fra højre side, som endte inde bagved Magnus Nielsen, der desværre ikke kunne nå den.

De første 25 minutter af anden halvleg så ganske fornuftige ud for striberne, uden det dog kastede mål af sig.

Efter 77 minutter faldt bolden ned for fødderne af FCK's Noah Donovan i venstre side af feltet, hvor fra han sparkede den ind til 3-0.

Fire minutter senere var den gal igen, da FCK udnyttede en omstilling til at bringe sig foran 4-0 ved Alexander Simmelhack.

Derfor ender sæsonåbningen mod hovedstadsklubben med et stort nederlag i en kamp, hvor vi ellers så fine ud i flere perioder.