Holdfoto

13.05.2019 17:02

U19-drengene gjorde, hvad de kunne, men det var alligevel ikke nok, da de tabte med 2-0 til AaB, der har kurs mod Danmarksmesterskabet i U19-Ligaen.

U19-Ligaen
Lørdag 11. maj kl. 13.00
OB – AaB 0-2 (0-0)
53. min. 0-1 Oliver Klitten
90. min. 0-2 Nicolai Laursen

U19-drengene havde i weekenden besøg af rækkens tophold fra AaB. Selvom AaB har vundet alt her i foråret, så kom OB-drengene godt fra land, og der blev lagt tryk på gæsterne, fordi striberne havde masser af vilje, energi og løbevillighed i præstationen.

Det var dog ikke noget, der kastede de helt store chancer af sig, og herefter kom AaB mere på bolden, men heller ikke de formåede at skabe chancer i de første 45 minutter, der derfor ganske logisk endte uden scoringer.

I anden halvleg blev der åbnet lidt mere op, men det var fortsat meget begrænset, hvor mange chancer der blev skabt. Så da AaB otte minutter inde i halvlegen bragte sig foran, var det efter en fejl i OB-forsvaret.

Efter scoringen kom OB-spillerne stærkt igen, og det var OB, der var mest på bolden, men der var problemer med at få åbnet op for en kompakt AaB-defensiv.

I overtiden udbyggede gæsterne så deres føring på en omstilling, hvor Kim Engstrøms tropper satsede for at få en udligning, og så endte det med et ærgerligt nederlag til rækkens tophold.