U19 tabte snævert til topholdet
Nyt fra U19

U19 tabte snævert til topholdet

13 maj 2019

U19-drengene gjorde, hvad de kunne, men det var alligevel ikke nok, da de tabte med 2-0 til AaB, der har kurs mod Danmarksmesterskabet i U19-Ligaen.

U19-Ligaen
Lørdag 11. maj kl. 13.00
OB – AaB 0-2 (0-0)
53. min. 0-1 Oliver Klitten
90. min. 0-2 Nicolai Laursen

Kampens forløb:
U19-drengene havde i weekenden besøg af rækkens tophold fra AaB. Selvom AaB har vundet alt her i foråret, så kom OB-drengene godt fra land, og der blev lagt tryk på gæsterne, fordi striberne havde masser af vilje, energi og løbevillighed i præstationen.

Det var dog ikke noget, der kastede de helt store chancer af sig, og herefter kom AaB mere på bolden, men heller ikke de formåede at skabe chancer i de første 45 minutter, der derfor ganske logisk endte uden scoringer.

I anden halvleg blev der åbnet lidt mere op, men det var fortsat meget begrænset, hvor mange chancer der blev skabt. Så da AaB otte minutter inde i halvlegen bragte sig foran, var det efter en fejl i OB-forsvaret.

Efter scoringen kom OB-spillerne stærkt igen, og det var OB, der var mest på bolden, men der var problemer med at få åbnet op for en kompakt AaB-defensiv.

I overtiden udbyggede gæsterne så deres føring på en omstilling, hvor Kim Engstrøms tropper satsede for at få en udligning, og så endte det med et ærgerligt nederlag til rækkens tophold.

Kommentar fra Kim Engstrøm:
Vi er selvfølgelig ærgerlige over resultatet, for vi synes egentlig, vi gjorde alt, hvad vi kunne i kampen. Det blev de meget små marginaler, der blev afgørende i kampen.

AaB viste kynisme som de suveræne tophold de er med ni sejre i træk. De straffer den ene fejl, vi lavede. Vi forsøgte, og jeg synes egentlig også at vi lykkedes med, at bringe en masser energi og vilje ind i opgøret. Så drengene skal have stor ros for at gøre alt, hvad de kunne.

OB’s holdopstilling:
Peter Bergmann – Jonas Skytte, Anton Pedersen, Daniel Obbekjær, Oliver Skolnik, Nicolai Skøtt (Valdemar Kwasniak, 79.) – Jonathan Harboe, Tarik Ibrahimagic, Anders Klynge – Peter Clement, Lucas Møller (Jonathan Kjær, 67.)

Næste kamp:
Fredag 17. maj kl. 13:00, FCK – OB, P. Bangsvej

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik