U19 tabte tæt kamp i Vejle
Nyt fra U19

U19 tabte tæt kamp i Vejle

27 maj 2019

U19-drengene trak det korteste strå, da de i weekenden gæstede Vejle i sæsonens sidste udebanekamp.

U19 Ligaen
Lørdag 25. maj kl. 12.00
Vejle – OB 2-1 (1-0)
1-0 Jonas Andersen (42.)
1-1 Peter Clement (71.)
2-1 Wahid Faghir (73.)

Kampens forløb:
U19-drengene spillede i weekenden sæsonens sidste udebanekamp. For tredje kamp i træk var det et OB-hold med de to samme markspillere, der blev sendt i aktion efter en flot sejr over FCK i den foregående weekend. Mod Vejle var det OB-der kom bedst fra start, og i de første 25 minutter var der total stribet dominans. Der blev også produceret et par gode muligheder, men der manglede effektiviteten, og så var det i stedet Vejle, der kort inden pausen bragte sig foran med 1-0.

I anden halvleg gik OB over i en 3-5-2 formation for at sætte mere tryk på Vejles bagkæde. Det gav efter 71 minutters spil en udligning, da Peter Clement efter et hjørnespark huggede bolden i kassen. Kort efter var Nicolai Skøtt ved at gøre det til 2-1, men afslutningen blev blokert – og umiddelbart efter rendte Vejle op i den anden ende og bragte sig foran.

I de sidste tyve minutters tid bølgede det frem og tilbage, og der var både chancer til OB og Vejle. De blev dog ikke omsat til mål, og det endte således med et stribet nederlag i en tempofyldt kamp, som hverken manglede dueller eller chancer.

Kommentar fra Kim Engstrøm:
Vi er ærgerlige over resultat, da vi føler, vi godt kunne have fået point med hjem. Men vi må også erkende, at vi måske lige manglede de sidste fem procent i energiniveauet i dag, hvis vi skulle have fået point med herfra. Dermed glippede muligheden for at slutte i top seks, og nu skal vi vinde den sidste kamp imod Esbjerg, så vi kan nappe syvendepladsen.  

OB’s holdopstilling:
Hans Christian Bernat – Jonas Skytte (Rasmus Nissen, 77.), Anton Pedersen (Kristian Brøndum, 54.), Daniel Obbekjær, Oliver Skolnik, Nicolai Skøtt – Jonathan Harboe, Tarik Ibrahimagic, Anders Klynge (Laurits Lillemose, 85.) – Peter Clement, Lucas Møller Jensen

Næste kamp:
Lørdag 1. juni kl. 13.00, OB - Esbjerg, Ådalen bane 2

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik