U19-drengene trak det korteste strå, da de i weekenden gæstede Vejle i sæsonens sidste udebanekamp.

Vejle – OB 2-1 (1-0)
1-0 Jonas Andersen (42.)
1-1 Peter Clement (71.)
2-1 Wahid Faghir (73.)

U19-drengene spillede i weekenden sæsonens sidste udebanekamp. For tredje kamp i træk var det et OB-hold med de to samme markspillere, der blev sendt i aktion efter en flot sejr over FCK i den foregående weekend. Mod Vejle var det OB-der kom bedst fra start, og i de første 25 minutter var der total stribet dominans. Der blev også produceret et par gode muligheder, men der manglede effektiviteten, og så var det i stedet Vejle, der kort inden pausen bragte sig foran med 1-0.

I anden halvleg gik OB over i en 3-5-2 formation for at sætte mere tryk på Vejles bagkæde. Det gav efter 71 minutters spil en udligning, da Peter Clement efter et hjørnespark huggede bolden i kassen. Kort efter var Nicolai Skøtt ved at gøre det til 2-1, men afslutningen blev blokert – og umiddelbart efter rendte Vejle op i den anden ende og bragte sig foran.

I de sidste tyve minutters tid bølgede det frem og tilbage, og der var både chancer til OB og Vejle. De blev dog ikke omsat til mål, og det endte således med et stribet nederlag i en tempofyldt kamp, som hverken manglede dueller eller chancer.