IMG_1681

05.11.2018 12:43

U19-drengene manglede meget på den sidste tredjedel af banen, da AaB fortjent slog dem med 2-0.

U19 Ligaen
Lørdag 3. november kl. 13.00, Aalborg
AaB – OB 2-0 (1-0)
38. min. 1-0 Nicolai Laursen
46. min. 2-0 Oliver Klitten

Hans Christian Bernat – Nicolai Skøtt, Anton Pedersen, Oliver Skolnik, Marco Kruse – Lucas Møller (62. min. Jonas Skytte), Jonathan Harboe (78. min. Tarik Ibrahimagic), Anders Klynge, Kristian Brøndum – Mads Frøkjær, Mathias Jørgensen (62. min. Max Fenger)

Det blev generelt en meget lige fodboldkamp på bolden, med to hold der havde god tålmodighed i opbygningen, uden det dog blev helt farligt for nogle af holdene. AaB var generelt farligst i første halvleg og gik også til pause med en føring på 1-0.

Anden halvleg var kun et minut gammel, da AaB udbyggede føringen til 2-0, og 13 minutter inde i anden halvleg fik Mads Frøkjær rødt kort for to gange gult i samme situation. Derfra blev det selvfølgelig endnu vanskeligere for de fynske drenge.

Det handlede om at søge de få omstillinger, der kunne komme, men AaB var dygtige til at kontrollere kampen hjem uden at komme i problemer. Så en fuldt fortjent sejr til AaB, på en dag hvor den fynske offensiv aldrig blev rigtigt farlig.