U19 tabte til stærke nordjyder
Nyt fra U19

U19 tabte til stærke nordjyder

05 nov 2018

U19-drengene manglede meget på den sidste tredjedel af banen, da AaB fortjent slog dem med 2-0.

U19 Ligaen
Lørdag 3. november kl. 13.00, Aalborg
AaB – OB 2-0 (1-0)
38. min. 1-0 Nicolai Laursen
46. min. 2-0 Oliver Klitten

OB’s holdopstilling:
Hans Christian Bernat – Nicolai Skøtt, Anton Pedersen, Oliver Skolnik, Marco Kruse – Lucas Møller (62. min. Jonas Skytte), Jonathan Harboe (78. min. Tarik Ibrahimagic), Anders Klynge, Kristian Brøndum – Mads Frøkjær, Mathias Jørgensen (62. min. Max Fenger)

Kampens forløb:
Det blev generelt en meget lige fodboldkamp på bolden, med to hold der havde god tålmodighed i opbygningen, uden det dog blev helt farligt for nogle af holdene. AaB var generelt farligst i første halvleg og gik også til pause med en føring på 1-0.

Anden halvleg var kun et minut gammel, da AaB udbyggede føringen til 2-0, og 13 minutter inde i anden halvleg fik Mads Frøkjær rødt kort for to gange gult i samme situation. Derfra blev det selvfølgelig endnu vanskeligere for de fynske drenge.

Det handlede om at søge de få omstillinger, der kunne komme, men AaB var dygtige til at kontrollere kampen hjem uden at komme i problemer. Så en fuldt fortjent sejr til AaB, på en dag hvor den fynske offensiv aldrig blev rigtigt farlig.

Kommentar fra Kim Engstrøm:
Det blev desværre en kamp for meget på AaB´s præmisser, det vil sige de havde intet imod vi havde bolden i fase 1 og 2, men så snart vi nærmede os gennembrudsfasen, var de dygtige til at lukke ned for os. Vi gjorde det dog også rigtig svært for os selv, da vi manglede løb på deres 5-mands bagkæde. Alt for mange spillere ville have den i fødderne i mellemrummet. Så skuffende at de gennembrudsløb vi havde trænet på op til kampen på ingen måder lykkes.

Det er fint at være gode i fase 1 og 2, men når vi skal vinde fodboldkampe, handler det også om at komme til afslutninger i gennembrudsfasen, der manglede vi for alvor meget i dag. Der må jeg som træner selvfølgelig også kigge indad og se på, om det var de rigtige spillertyper, vi havde sat på banen.

Næste kamp:
10. november kl. 13:00 OB – Vejle, Ådalen

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik