IMG_3614

29.08.2021 07:23

På trods af gode chancer i begge ender tabte U19-drengene lørdag 1-0 til U19-ligaens tophold fra Silkeborg IF

Anders Dahl, Jeppe Kilden Grøn, Jonathan Pank Iversen

Lørdag spillede U19-drengene kamp i Ådalen, hvor ligaens førerhold fra Silkeborg IF kom på besøg.
OB startede kampen godt med god kontrol over kampen. Det kastede også hurtigt en chance af sig, men Luca Kjerrumgaard måtte se sit skud blive reddet. Selvsamme Luca Kjerrumgaard havde også en chance et kvarter senere fra et indlæg, som han headede forbi mål.

Derefter begyndte kampen at åbne sig mere op med chancer i begge ender, og gæsterne var en enkelt gang rigtig tæt på, da en afslutning snittede overlæggeren og gik over mål. Selvom første halvleg endte uden mål, fik vi dog sparket bolden i nettet en enkelt gang, men linjedommerne vinkede en ellers flot afslutning fra Jakob Breum offside.

Anden halvleg startede forsigtigt, hvor begge hold havde svært ved at spille sig til chancer. Det lignede mere og mere en nulløsning, men efter cirka 70 minutter scorede gæsterne med en flad afslutning til højre for Magnus Nielsen i målet efter en misforståelse i OB’s forsvar.

Efter målet blev kampen mere fysisk præget med gule kort til begge hold. Vi kom ikke til de store chancer til sidst, og tættest var Luca Kjerrumgaard med et skud over mål lige inden slutfløjtet.

Striberne formåede dog ikke at få bolden i kassen, og Silkeborg IF kunne derfor rejse hjem med alle tre point.