Annonce
Annonce
U19 tæt på point trods tidlig udvisning
Nyt fra U19

U19 tæt på point trods tidlig udvisning

02 maj 2021
Annonce

Fra første til sidste fløjt kæmpede U19-drengene, det bedste de har lært, og til trods for et rødt kort i kampens 18. minut var Striberne tæt på at hente point mod Lyngby Boldklub.

Annonce

U19-Ligaen
Lørdag 1. maj kl. 12.30, Ådalen
OB – Lyngby Boldklub 0-1 (0-0)
0-1 Endrit Kamilji (67.)

Rødt kort:
OB: Lasse Skøtt (18.)

Det startede som en god fodboldkamp. Det var to mandskaber, der begge forsøgte at tage styringen, og det var to hold, der havde mange optræk til store chancer. I kampens 18. minut blev det kampbillede desværre forandret fuldstændig. Lasse Skøtt udfordrede sin modstander, og i forbindelse med sin ”Laudrup-finte” vurderede dommeren, at han stemplede sin modstander. Til stor undren for de fleste på anlægget gik dommeren i baglommen, og så ventede der mere end 70 minutter i undertal for Striberne.

Selvom OB efterfølgende var 10 mod 11, så var spillerne rolige på bolden, og i de efterfølgende 5-10 minutter var det faktisk OB, der var i teten. Som tiden skred frem, blev gæsterne fra Lyngby dog mere dominerende, men i første halvlegs sidste minut var det OB, der var vældig tæt på at sparke sig i front.

Jakob Breum satte speed på i en omstilling, og inde i feltet blev han nedlagt af en albue i ansigtet. Det lignede i den grad et straffespark, men kampens dommer vurderede situationen anderledes, og så gik holdene til pause med stillingen 0-0.

I anden halvleg blev Lyngby en tand farligere, end de havde været i første, og det var i flere omgange heroisk forsvarsspil fra Striberne, hvor især Mathias Brems og Jonathan Khemdee havde nogle afgørende defensive aktioner.

Lyngby kom ikke igennem til helt oplagte målchancer, og som tiden skred fremad, lignede det mere og mere end nulløsning.

Desværre lykkedes Striberne ikke med at hente et point. En personlig fejl i forsvaret blev straffe efter 67 minutters spil. En OB’er forsøgte at dække bolden ud til målspark, men inden bolden gik ud af banen, kom en Lyngby spiller ind foran og snuppede kuglen. Han spillede den herefter skråt tilbage, og hans holdkammerat tæskede bolden op i nettaget.

Efterfølgende var der flere muligheder for en stribet udligning, mens gæsterne fra Lyngby også havde muligheder, der kunne have kastet en scoring til 2-0 af sig. Vi fik dog ikke flere mål, og en flok hårdt kæmpende OB-spillerne måtte indkassere et snævert nederlag på en dag hvor 10 mand næsten var nok.

Kommentar fra Kim Engstrøm:
Vi har noget modgang i dag, som vi ikke selv har indflydelse på. Med et så tidligt rødt kort til os bliver det selvfølgelig en rigtig vanskelig opgave. Drengene arbejder stenhårdt gennem samtlige minutter, og jeg har ondt af dem over, at det ikke kaster et point af sig.

Vi gjorde, hvad vi kunne, og jeg har intet at sætte på drengenes arbejdsindsats i dag. Vi var tæt på at hente et point, men det lykkedes vi desværre ikke med.

OB’s holdopstilling:
Marcus Alstrup – Lasse Skøtt, Oliver Hansen (Noah Christensen, 86.), Jonathan Khemdee (Aske Adelgaard, 61.), Mathias Brems – Anton Stage, Magnus Saaby (Valdemar Ibsen, 86.) – Jakob Breum (Mads Stistrup, 61.), Simon Skøtt (Jakob Okkels, 77.), Rasmus Nissen – Luca Kjerrumgaard
Bænken: Christopher Bobber, Jakob Okkels, Valdemar Ibsen, Mads Stistrup, Noah Engell, Aske Adelgaard

Næste kamp:
Lørdag 8. maj kl. 12.30, OB – SønderjyskE, Ådalen

Annonce