U19 tager imod Brøndby
Nyt fra U19

U19 tager imod Brøndby

01 mar 2019

Lørdag klokken 13:00 tager U19-drengene hjemme i Ådalen imod Brøndby, og Kim Engstrøm tror på en stribet sejr.

U19-drengene fra OB spiller lørdag forårssæsonens anden kamp, når Brøndby kommer på besøg i Ådalen. Første forårskamp endte med en overbevisende sejr på 5-0 over Silkeborg, og det er forhåbentlig nogle af de takter, striberne kan tage med på banen lørdag klokken 13:00, hvor der venter en modstander, der tidligere på sæsonen besejrede OB med 1-0.

- Vores første møde med Brøndby tabte vi 1-0 på Vestegnen i en kamp hvor vi aldrig ramte det niveau, vi kan. Brøndby er et fornuftigt hold, og i tabellen er de placeret lige foran os. Rent spillestilsmæssigt, så har de nogle ting i deres spil, der minder om, hvad de gerne vil på deres førstehold. De presser højt, de er aggressive i genpresset, og derfor skal vi være dygtige til at spille forbi deres første pres, for så vil vi også få plads til at sætte vores eget spil, siger Kim Engstrøm.

Som nævnt vandt striberne i årets første kamp med 5-0 over Silkeborg, og selvom det lyder overbevisende, så er der flere ting, som Engstrøm vil have, at OB-drengene får forbedret i lørdagens kamp mod Brøndby.

- Vi var selvfølgelig rigtig glade for at vinde vores kamp mod Silkeborg med 5-0. Der var perioder med rigtig godt spil, men vi har også set på, hvordan vi kan blive endnu skarpere. Vi kan både forbedre os i vores boldomgang, men i særdeleshed også i den defensive del, som vi ikke var tilfredse med. Derudover har vi i løbet af ugen selvfølgelig set nærmere på Brøndby, og jeg synes, vi har fundet nogle løsninger, som kan komme til at gøre ondt på dem.

Trupmæssigt er der ikke ændringer i OB-truppen i forhold til sidste uges kamp, og det er en af de ting, der medvirker til, at det lørdag bliver en god oplevelse for OB, mener Engstrøm.

- Vi har status quo i forhold til hvilke spillere der er til rådighed. Mange spillere byder sig til, og det har givet os en rigtig god træningsuge. Der kamp om pladserne, og det gør at alle spillere hele tiden yder deres bedste til træning. Vi står skarpt, og vi er klar til en kamp, der er vigtig, hvis vi skal have forhåbninger om at spille os i top fire i løbet af foråret.

- På hjemmebane har vi været rigtig stærke, og jeg tror på, vi kan videreføre en masse af de gode ting fra sidste uges 5-0 sejr. Det var sæsonens første clean sheet, og det tror jeg på, vi kan gentage. For vi har set skarpe ud, vi er kommet godt i gang, og vi er klar til at begynde en stime af sejre, fortæller OB’s cheftræner Kim Engstrøm.

Kampen mellem OB og Brøndby spilles i Ådalen lørdag klokken 13:00.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik