U19 tager imod FCN i Ådalen
Nyt fra U19

U19 tager imod FCN i Ådalen

29 aug 2020

U19-drengene møder klokken 12.30 FC Nordsjælland hjemme i Ådalen, og vi har taget en snak med cheftræner Kim Engstrøm om den forestående opgave.

Lørdag 12.30 skal vores U19-drenge igen i kamp, når FC Nordsjælland kommer på besøg i Ådalen. Netop FC Nordsjælland bringer nok hurtigt et par gode minder frem hos drengene – det var nemlig en sejr over FCN i sidste runde af sæsonen, som gjorde os til U19-danmarksmestre i den forgangne sæson.

Når det er sagt, så er FCN et hold, som altid spiller med i toppen af U19-Ligaen, og de har også fået en god start på denne sæson, da de slog FCK i deres hidtil eneste kamp; og Kim Engstrøm er heller ikke i tvivl om, at det bliver en svær kamp.

- FC Nordsjælland er et godt fodboldhold, og det er et hold, som traditionelt set er med i toppen af U19-Ligaen, hvilket vi også så i sidste sæson. Vi glæder os til at møde dem; dels fordi vi i de seneste par år har haft okay styr på dem i forhold til deres spillestil, men også fordi vi godt kan lide at møde dem. Det plejer at være nogle seværdige kampe, så det er helt sikkert en kamp, vi glæder os til, siger U19-cheftræner Kim Engstrøm.

OB-drengene led i sidste weekend det første hjemmebanenederlag siden den 11. maj 2019, så Ådalen er et sted, Striberne er gode. Så selvom det var nyt for drengene at tabe en hjemmebanekamp har det ikke gjort træningsugen anderledes inden lørdagens kamp.

- Som altid har vi brugt lidt til at ugen på at evaluere vores seneste kamp, inden fokus hurtigt er rykket over på den kommende opgave. Derudover var otte af vores spillere involveret i førsteholdets træningskamp mod AC Horsens, så vi har selvfølgelig også haft et vågent øje på doseringen for de enkelte spillere, fordi der er rigtig mange kampe for nogle af spillerne for tiden. Det primære fokus har dog været på os selv i forhold til kampen mod FCN. Det har været med udgangspunkt i os selv, fordi vores egen præstation og udvikling altid er det vigtigste for os, siger Engstrøm.

I sidste sæson tog Engstrøms tropper maksimumpoint mod FC Nordsjælland, og OB-cheftræneren tror da også på, at det kan blive til endnu en OB-sejr i rækken.

- Vi synes selv, at vi har lagt en god plan for, hvordan vi skal gribe kampen an. Vi har et rigtig godt hold, og vi har et hold, der helt sikkert kan gøre ondt på FC Nordsjælland. Derudover bliver det en kamp med højt tempo; og det bliver to hold, der gerne vil frem og spille fodbold. Vi er sultne efter at revanchere sidste weekends hjemmebanenederlag, og det tror jeg på, at vi gør mod FC Nordsjælland.

Kampen mellem OB og FCN spilles på kunstgræsbanen i Ådalen klokken 12.30. Grundet COVID-19-restriktionerne er det desværre ikke muligt at komme indenfor indhegningen og se kampen – det er dog stadig muligt at overvære den, selvom man står uden for banehegnet.

Vi har lagt en god plan for, hvordan vi skal gribe kampen an. Vi har et godt hold, og vi har et hold, der helt sikkert kan gøre ondt på FC Nordsjælland. Derudover bliver det en kamp med højt tempo og to hold, der gerne vil frem. Vores spillere er sultne for at revanchere sidste weekends hjemmebanenederlag, og det tror jeg på, at vi gør lørdag mod FCN.