IMG_2141

04.11.2019 10:27

U19-drengene har i denne sæson været suveræne, og denne lørdag var de det igen, da de efter en fuldt kontrolleret indsats slog Randers FC med 1-0.

U19-Ligaen
Lørdag 02. november, kl. 12.30, Ådalen
OB - Randers 1-0 (1-0)
1-0 Christian Vestergaard (43.)

U19 holdet stormer derud af i U19 Ligaen, og lørdag tog holdet den tiende sejr på stribe, da Randers var på besøg i Ådalen. Det blev en kamp med hjemmeholdet meget på bolden, imod et fysisk stærkt Randers-hold, der kampen igennem stod meget lavt og kompakt i deres formation.

Derfor var det for OB vigtigt, at bolden blev flyttet hurtigt rundt, så der kunne åbnes op for gæsternes defensiv. Det lykkedes i flere gange i løbet af de første 45 minutter, men den sidste skarphed manglede. Som tiden skred frem, lignede der mere og mere, at det ville blive en målløs første halvleg, men to minutter inden pausen kom den fortjente scoring til Striberne.

Anfører Christian Vestergaard kom først på bolden efter en flot frisparksbold fra en stærkt spillende Anders Klynge, der nærmest gjorde hvad der passede ham i de første 45 minutter.

Dermed forventede man, at Randers holdet kom længere frem på banen i anden halvleg, men de stod fortsat lavt og lurede på omstillinger, dog uden held. I hele anden halvleg var Striberne i fuld kontrol, holdet flyttede hele tiden bolden godt rundt, uden dog at skabe de helt store chancer. Dermed kunne holdet sætte endnu en rekord i U19 ligaen med flest sejre i streg.