U19 tog den tiende sejr på stribe
Nyt fra U19

U19 tog den tiende sejr på stribe

04 nov 2019

U19-drengene har i denne sæson været suveræne, og denne lørdag var de det igen, da de efter en fuldt kontrolleret indsats slog Randers FC med 1-0.

U19-Ligaen
Lørdag 02. november, kl. 12.30, Ådalen
OB - Randers 1-0 (1-0)
1-0 Christian Vestergaard (43.)

Kampens forløb:
U19 holdet stormer derud af i U19 Ligaen, og lørdag tog holdet den tiende sejr på stribe, da Randers var på besøg i Ådalen. Det blev en kamp med hjemmeholdet meget på bolden, imod et fysisk stærkt Randers-hold, der kampen igennem stod meget lavt og kompakt i deres formation.

Derfor var det for OB vigtigt, at bolden blev flyttet hurtigt rundt, så der kunne åbnes op for gæsternes defensiv. Det lykkedes i flere gange i løbet af de første 45 minutter, men den sidste skarphed manglede. Som tiden skred frem, lignede der mere og mere, at det ville blive en målløs første halvleg, men to minutter inden pausen kom den fortjente scoring til Striberne.

Anfører Christian Vestergaard kom først på bolden efter en flot frisparksbold fra en stærkt spillende Anders Klynge, der nærmest gjorde hvad der passede ham i de første 45 minutter.

Dermed forventede man, at Randers holdet kom længere frem på banen i anden halvleg, men de stod fortsat lavt og lurede på omstillinger, dog uden held. I hele anden halvleg var Striberne i fuld kontrol, holdet flyttede hele tiden bolden godt rundt, uden dog at skabe de helt store chancer. Dermed kunne holdet sætte endnu en rekord i U19 ligaen med flest sejre i streg.

Kommentar fra Kim Engstrøm:
Jeg er utrolig stolt på holdets vegne, spillerne arbejder alle knaldhårdt hver eneste dag på træningsbanen. Man vinder ikke bare 10 kampe i streg i U19 ligaen, så det er noget af en bedrift, vi har præsteret indtil videre.

Men vi har fortsat ikke vundet noget udover 10 kampe. Kampen i dag er et klart billede på at disse spillere har rykket sig rigtig meget, tidligere år har vi tabt lignende kampe mod hold, hvor vi har været rigtig meget på bolden, og er blevet straffet på omstillinger. Men i dag spiller vi kampen rigtigt, hvor vi holder dem fra chancer, flytter bolden godt rundt, får skabt nok chancer til at vinde kampen. Stor ros til Max Fenger for en fremragende indsats, han var her, der og alle vegne.

OB’s holdopstilling:
Hans Christian Bernat – Jonathan Khemdee, Daniel Obbekjær, Christian Vestergaard – Jonas Skytte, Anders Klynge, Tarik Ibrahimagic, Anton Stage (Valdemar Ibsen, 89.), Lasse Skøtt – Max Fenger, Mikkel Michelsen (Rasmus Nissen, 61.)
Bænken: Valdemar Ibsen, Rasmus Nissen, Simon Skøtt, Phillip Gejl

Næste kamp:
Fredag 8. november, kl. 18.00 FC Midtjylland – OB, Ikast