U19 tog point på svær udebane
Nyt fra U19

U19 tog point på svær udebane

09 mar 2020

U19-drengene var lørdag på en svær opgave ude mod FCK, som inden lørdagens kamp havde vundet samtlige hjemmekampe i sæsonen. Det fik Striberne sat en stopper for, og de kunne endda ærgre sig over ikke at tage alle tre.

U19-Ligaen
Lørdag 7. marts, kl. 12.00, København
FCK - OB 1-1 (0-1)
0-1 Rasmus Nissen (straffespark) (23.)
1-1 Kristal Mani Ingason (94.)

Kampens forløb:
Lørdag var U19-drengene på en vanskelig opgave i København, hvor FCK ventede. Drengene fra hovedstadsklubben havde i den igangværende sæson ikke smidt point på hjemmebane, hvor de havde vundet deres fem første kampe.

Det omvendte opgør var en tæt kamp i Odense, hvor Striberne tak det længste strå og vandt 1-0 på en straffesparksscoring – og på mange måder mindede lørdagens kamp om det omvendte omgør, der blev spillet i efterårssæsonen.

Igen var det chancefattigt, og igen skulle der et straffespark til, for at vi fik åbnet målscoringen. Denne gang blev Max Fenger nedlagt af målmanden, hvorefter Rasmus Nissen sikkert sparkede Striberne på sejrskurs.

Herefter var det FCK, der fik overtaget i kampen, men det var uden at blive farlige mod en stærk OB-defensiv. Således havde de bolden, men skabte ikke rigtig chancer. Derfor lignede det også længe, at Striberne igen ville tage en sejr på 1-0. Desværre fik hjemmeholdet på den sidste

Det blev en kamp med Københavner klart mest på bolden uden dog at blive farlige. Det lignede kampen igennem at den ene scoring var nok for striberne, men dybt inde i overtiden fik københavnerne i kampens 94. minut udlignet til 1-1.

Striberne nåede ikke at give bolden op, før dommeren fløjtede opgøret af, som altså sluttede med en spand koldt vand i hovedet, selvom det som udgangspunkt er særdeles fornuftigt at være det første hold til at tage point fra FCK på hjemmebane.

Kommentar fra cheftræneren:
Vi er ekstremt ærgerlige over den sene udligning fra FCK, da vi havde alle muligheder for at afvise dem i det sidste angreb. Ingen tvivl om at det føltes som et nederlag, når vi mister to point så dybt inde i overtiden.

Det var igen en kamp imod FCK uden de store chancer, hvor vi afviste dem godt kampen igennem; nøjagtig som i hjemmekampen. Vi er stadig meget positive, vi er fortsat i front af ligaen med blot et nederlag i 14 kampe, så nu ser vi frem til tre hjemmekampe i streg - efter vi nu har overstået to svære udebanekampe mod AaB og FCK, der trods alt har givet point i begge kampe.

OB’s holdopstilling:
Hans Christian Bernat – Robin Østrøm, Daniel Obbekjær (Lasse Skøtt, 65.), Teitur Magnusson – Jonas Skytte, Anders Klynge, Jonathan Harboe (Anton Stage, 85.), Tarik Ibrahimagic, Mathias Brems – Max Fenger, Rasmus Nissen (Simon Skøtt, 85.)
Bænken: Lasse Skøtt, Anton Stage, Simon Skøtt, Phillip Gejl

Næste kamp:
Lørdag 14. marts, kl. 12.30 OB – Lyngby