U19 vandt Kai Thor Cup 2020
Akademi, Nyt fra U19

U19 vandt Kai Thor Cup 2020

19 jan 2020

Med en sejr på 2-1 over tjekkiske FK Jablonec har U19-drengene netop vundet Kai Thor Cup for tredje år i træk!

U19-drengene havde fredag og lørdag været det bedste mandskab i puljen med Union Berlin, IFK Norrköping og Vitesse Arnhem som de tre modstandere, og derfor var de klar til finalen i Kai Thor Cup, som blev spillet lørdag eftermiddag. Her var modstanderen tjekkiske FK Jablonec, som i deres pulje var endt foran BK Häcken, VRS Academy og Pogon Szczecin.

Fra første fløjt satte striberne sig på opgøret, og de lagde et tungt pres på tjekkerne. Midtvejs i halvlegen fik de så prikket hul på tjekkernes keeper, da Max Fenger med et fladt indlæg serverede bolden for fødderne af angrebs kollega Mikkel Michelsen, som sparkede OB på vej mod pokalen.

I anden halvleg var OB fortsat det bedste hold, og det var svært at se, hvordan det tjekkiske mandskab skulle skabe chancer mod et godt struktureret OB-hold. Alligevel fik de pludselig bragt balance i regnskabet, da bolden blev headet i kassen efter et indlæg; troede de. Linjedommeren hævede nemlig flaget og annullerede målet for offside.

Istedet var det OB, der fem minutter senere fik nettet til at blafre, da Max Fenger med en god afslutning sparkede den hårdt og fladt ind ved den fjerneste stolpe til 2-0.

Dermed lignede det, at den bare skulle sættes på cruise control i de sidste fem minutter, men kort efter reducerede tjekkerne, og spændingen var tilbage. De grønblusede tjekker skabte dog ikke flere chancer, og så endte det med en fuldt fortjent sejr til OB, som dermed vandt Kai Thor Cup for tredje år i træk!

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik