U19 var overlegne mod AaB
Nyt fra U19

U19 var overlegne mod AaB

26 aug 2019

U19-drengene fortsatte de gode takter fra sæsonens første kamp, da de lørdag sendt AaB hjem til Nordjylland med et nederlag på hele 4-0.

U19 liga
Lørdag 24. august kl. 14.00, Ådalen
OB – AaB 4-0 (2-0)
6. min. 1-0 Anders Klynge
25. min. 2-0 Tarik Ibrahimagic
77. min. 3-0 Anton Stage Nielsen
90. min. 4-0 Jonas Skytte

Kampens forløb:
U19-drengene skulle lørdag følge op på en stærk premierekamp, hvor det blev til tre point ude mod Vejle. Denne lørdag var det så AaB, som i sidste sæson vandt sølv i U19-Ligaen, der kom på besøg, og det skulle vise sig, at OB-drengene var helt klar fra første fløjt.

AaB blev fra første fløjt mast tilbage på banen, og de havde ikke tid til at få ro på bolden. Omvendt havde striberne god ro på kuglen, efter de erobrede den, og allerede efter seks minutter blev bolden sendt i nettet af Anders Klynge efter flot forarbejde fra Mathias Brems.

OB fortsatte med at klø på, og 25 minutter inde i kampen blev det 2-0, da Tarik Ibrahimagic sendte et frispark i kassen fra 25 meters afstand. Målet fik på ingen måder OB-spillerne til at lette foden fra speederen, og de fortsatte med at presse AaB langt tilbage på banen, og selvom der var flere muligheder for at lave flere mål, blev det ved de 2-0 efter første halvleg.

Anden halvleg lignede på mange måder den første. OB var i fuld kontrol, og de spillede klogt rundt med kuglen. I det sidste kvarter blev der endegyldigt lukket og slukket, da Anton Stage og Jonas Skytte med et mål hver fik gjort det til 4-0, som også blev kampens slutresultat.

Kommentar fra Kim Engstrøm:
Kæmpe ros til drengene for at spille den bedste U19-kamp, jeg har set et OB U19-hold præstere i min tid i klubben. Taktisk var vi velforberedte på AaB, og vi havde set muligheder for os selv i opbygningen, som lykkedes helt fantastisk. Vi formåede hele tiden at spille os ud af deres pres, så vi kunne skabe overtal rundt på banen.

Normalt får man ikke produceret mange chancer mod AaB, men vi skabte endnu flere chancer end dem vi scorede på, og samtidig lukkede vi fuldstændig af i den anden ende. Så vi er rigtig glade for sejren, og det er ikke kun de 14 drenge, der spillede i dag, som har ære af kampen. Alle spillerne formår at presse hinanden i dagligdagen til at yde maksimalt i alle træningspas, så vi kan præstere på så højt niveau i weekenden.

OB’s holdopstilling:
Hans Christian Bernat – Jonas Skytte, Christian Vestergaard, Teitur Magnusson, Tarik Ibrahimagic, Anders Klynge (Valdemar Ibsen, 82.), Mikkel Michelsen (Max Fenger, 45.), Jonathan Harboe, Emil Suarez (Anton Stage, 70.), Mathias Brems, Daniel Obbekjær

Næste kamp:
Lørdag 31. august kl. 12.30 OB – FCK, Ådalen

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik