26.08.2019 11:23

U19-drengene fortsatte de gode takter fra sæsonens første kamp, da de lørdag sendt AaB hjem til Nordjylland med et nederlag på hele 4-0.

U19 liga
Lørdag 24. august kl. 14.00, Ådalen
OB – AaB 4-0 (2-0)
6. min. 1-0 Anders Klynge
25. min. 2-0 Tarik Ibrahimagic
77. min. 3-0 Anton Stage Nielsen
90. min. 4-0 Jonas Skytte

U19-drengene skulle lørdag følge op på en stærk premierekamp, hvor det blev til tre point ude mod Vejle. Denne lørdag var det så AaB, som i sidste sæson vandt sølv i U19-Ligaen, der kom på besøg, og det skulle vise sig, at OB-drengene var helt klar fra første fløjt.

AaB blev fra første fløjt mast tilbage på banen, og de havde ikke tid til at få ro på bolden. Omvendt havde striberne god ro på kuglen, efter de erobrede den, og allerede efter seks minutter blev bolden sendt i nettet af Anders Klynge efter flot forarbejde fra Mathias Brems.

OB fortsatte med at klø på, og 25 minutter inde i kampen blev det 2-0, da Tarik Ibrahimagic sendte et frispark i kassen fra 25 meters afstand. Målet fik på ingen måder OB-spillerne til at lette foden fra speederen, og de fortsatte med at presse AaB langt tilbage på banen, og selvom der var flere muligheder for at lave flere mål, blev det ved de 2-0 efter første halvleg.

Anden halvleg lignede på mange måder den første. OB var i fuld kontrol, og de spillede klogt rundt med kuglen. I det sidste kvarter blev der endegyldigt lukket og slukket, da Anton Stage og Jonas Skytte med et mål hver fik gjort det til 4-0, som også blev kampens slutresultat.