IMG_8521

22.02.2020 16:02

U19-drengene fik en perfekt start på foråret, da det blev til en suveræn sejr på 4-0 over Vejle Boldklub, som er nummer tre i U19-Ligaen.

4-0 Max Fenger (81.)

Selvom vejret på alle måder mindede om en kold efterårsdag, var det forårssæsonen, U19-drengene denne lørdag tog hul på med en hjemmebanekamp mod en af de tætteste forfølgere; Vejle Boldklub. De rødblusede vejlensere var inden kampen nummer tre i U19-Ligaen, hvorfra de havde seks point op til Kim Engstrøms tropper på førstepladsen.

Det omvendte opgør i sæsonen vandt OB med 3-2 i en kamp, hvor Striberne dominerede massivt fra første fløjt, kom foran med 3-0, inden foden blev sluppet fra gaspedalen, så vejlenserne kunne komme tilbage i kampen. Derfor var OB-drengene fuldt ud bevidste om, at det krævede en hård arbejdsindsats fra første til sidste fløjt, hvis det skulle blive til alle tre point i forårets første kamp.

Og arbejdet hårdt blev der, selvom det i første halvleg ikke var nogen smuk fodboldkamp. De mange dages regnvejr havde flyttet kampen fra bane to til bane tre, og den kraftige vind satte også sit præg på kampen. Holdene havde svært ved at sætte sit spil, og vi må erkende, at det var vejlenserne, der lykkedes bedst med det i første halvleg.

Selvom de var bedst spillende, så var det begrænset, hvad de skabte af chancer. Det var dog dem, der kom frem til kampens første store chance, da de trykkede af efter en halv times spil. Her hev Hans Christian Bernat en rigtig stor redning ud af ærmet, så han holdt Striberne inde i kampen. I første halvlegs sidste minut kom der så glasur på kagen, da Teitur Magnússon efter en standardsituation fik most bolden i mål.

I anden halvleg udbyggede Striberne hurtigt føringen. Rasmus Nissen kom igennem på venstrekanten, trak ind i banen og sparkede med venstreskøjten bolden ind i det lange hjørne til 2-0.

Herefter fik gæsterne mere boldbesiddelse, men selvom de havde bolden, var det et OB-mandskab i stor kontrol. Vejle havde mest bolden på egen banehalvdel, og en velorganiseret, stærk OB-defensiv forsvarede sig godt, så de aldrig blev farlige.

I slutningen fik de unge OB-drenge så lukket og slukket for opgøret. Først ved Rasmus Nissen på en ny, flot scoring efter 75 minutters spil, inden Max Fenger fem minutter senere steg til vejrs og stangede den ind til 4-0, som blev kampens slutresultat, så Striberne nu har ni point ned til Vejle og FC Nordsjælland.