IMG_8771

04.04.2022 15:20

Ryan Johnson Laursen var tilbage på banen, og Emmanuel Sabbi kom på tavlen, da vi mandag eftermiddag spillede 1-1 med AGF i Reserveligaen.

Reserveligaen
Mandag d. 4. april kl. 14.00, Ådalen
OB – AGF 1-1 (1-1)
0-1 Frederik Ihler (4.)
1-1 Emmanuel Sabbi (18.)

Mandag eftermiddag var der fodbold i Reserveligaen på Bane 4 i Ådalen. AGF var modstanderen, og der var udsigt til, at der ville komme godt knald på i kampen. Det var to stærke mandskaber, og intensiteten var høj fra første fløjt.

Desværre for os var det gæsterne fra AGF, der kom bedst i gang med kampen, da Frederik Ihler bragte dem tidligt foran efter et gennembrud på højrekanten.

Det var Striberne naturligvis opsatte på at få ændret på. Ryan Johnson Laursen var tilbage i kampen i dag, og efter et kvarters tid kom han blæsende frem. Herfra chippede han bolden over i bagrummet, hvor Mathias Brems steg til vejrs, men hans hovedstød sneg sig desværre over kassen.

Kort efter kom udligningen så alligevel. Tobias Augustinus-Jensen drev bolden frem på GF’ernes banehalvdel, og med en flot tempereret aflevering fandt han Emmanuel Sabbi, som elegant chippede den ind i kassen til 1-1.

Striberne fortsatte med at presse på, og det var os, der virkede som det farligste mandskab, men første halvleg bød ikke på flere scoringer.

I anden halvleg fortsatte vi med at trykke på, og intensiteten i kampen fortsatte ligeledes med at være i top. Indskiftede Noah Engell Christensen var i begyndelsen af anden halvleg tæt på i et par omgange, men gæsternes keeper kom stærkest ud af duellerne.

AGF forsøgte sig med et par forsøg fra distancen – blandt andet fra Mikael Anderson – men her var Sayouba Mandé på plads mellem stængerne.

Vi havde også flere fornuftige forsøg, men effektiviteten manglede, og så endte det uden en vinder i en tæt og intens reserveligakamp.