_DSC1613 copy

15.08.2021 17:49

En tæt kamp endte uden vinder, da vi søndag eftermiddag spillede 1-1 på hjemmebane mod Silkeborg IF.

3F Superligaen, 5. runde
Mandag d. 15. august, kl. 16.00, Nature Energy Park
OB – Silkeborg IF 1-1 (0-0)
1-0 Mart Lieder (49.)
1-1 Nicklas Røjkjær (81.)

OB: Jens Jakob Thomasen (39.)
Silkeborg IF: Mads Kaalund (53.) Stefan Teitur Thordarson (66.)

Tilskuertal: 6.489

Dommer: Jonas Hansen

Søndag eftermiddag gæstede Silkeborg IF os på Nature Energy Park. Gæsterne fra Silkeborg IF har fået en stærk start på sæsonen, så der ventede os en vanskelig udfordring mod de godt spillende oprykkere.

Vi startede kampen godt, og vi satte os tungt på spillet i kampens indledning. Selvom vi havde bolden, var det desværre småt med chancer, da gæsterne forsvarede sig godt. Således kom første farlige forsøg efter en glimrende frisparkskombination, hvor det endte med en god afslutning fra Issam Jebali. Nicolai Larsen kom dog stærkt ned og reddede afslutningen.

Silkeborg IF spillede sig bedre og bedre ind i kampen, som den skred frem, og efter en god halv times spil burde de havde bragt sig foran. En kvikt gennemført omstilling endte med en kæmpe chance til Nicklas Helenius, men til vores held lå bolden til hans venstreben, og han ramte ikke målet med sin afslutning.

En håndfuld minutter efter var det så os, der var tæt på at komme på sejrskurs. En fiks frispilning fra tilbagevendte Aron Elís Thrándarson, som i øvrigt blev kampens Albani Man of the Match, gav Bashkim Kadrii en kæmpe chance, men vores normalt så træfsikre angriber manglede præcisionen på denne afslutning.

Præcision var det til gengæld masser af bare fem minutter ind i anden halvleg. Skjelvik slog et indlæg ind i boksen, som gæsternes Gustav Dahl havde problemer med at cleare. Det gjorde, at bolden fløj lige op i luften, og her var Mart Lieder hurtigt over bolden, som han med den største selvfølgelighed flugtede op i nettaget til en stribet føring på 1-0.

Efter scoringen fortsatte vi med at presse på i en kort periode, inden Silkeborg igen; præcis som i første halvleg; spiste sig ind i kampen. Som tiden skred frem, blev de mere og mere nærgående, og med små ti minutter fik de så også sparket bolden i kassen til 1-1.

Det gjorde de ved Nicklas Røjkjær, der blev spillet fri i venstresiden; og med en flot, flad afslutning over i det lange hjørne sparkede han den ind til 1-1, hvilket vi ikke kunne sige meget til i forhold til retfærdighed; hvis den findes i fodbold.

SIF fortsatte med at presse på efter scoringen, og kort efter udligningen var de tæt på at komme igennem til 2-1. Det var Alexander Lind, der blev spillet fri i dybden, og da han kom ned til Oliver Christensen, forsøgte han at afdrible ham. Den havde vores stærke keeper heldigvis læst, og han fik reddet den store chance.

I slutfasen forsøgte vi at lægge et tryk på gæsterne, men det lykkedes ikke for alvor, og dermed sluttede det 1-1 i dagens kamp mod Silkeborg IF; et resultat som begge mandskaber kan have svært med at være voldsomt utilfredse med, når man ser på kampens forløb.

Oliver Christensen – Alexander Juel Andersen, Kasper Larsen, Jeppe Tverskov, Jørgen Skjelvik – Jens Jakob Thomasen (Tarik Ibrahimagic 75.), Bashkim Kadrii (Mads Frøkjær 89.), Aron Elis Thrándarson(Troels Kløve 76.) – Emmanuel Sabbi (Moses Opondo 76.), Mart Lieder (Max Fenger 63.), Issam Jebali
Bænken: Hans Christian Bernat, Max Fenger, Tarik Ibrahimagic, Troels Kløve, Robin Østrøm, Moses Opondo, Mads Frøkjær