02.02.2019 16:42

Lørdag eftermiddag mødte vi Helsingborgs IF i opstartens sidste testkamp, og her endte det 2-2 i en kamp, hvor vi undervejs både var foran og bagud.

Træningskamp
Lørdag 2. februar kl. 15:00, Nature Energy Park
OB – Helsingborgs IF 2-2 (1-2)
5. min. 1-0 Troels Kløve
9. min. 1-1 Rasmus Jönsson
29. min. 1-2 Rasmus Jönsson
52. min. 2-2 (Selvmål) Anders Randrup

Sten Grytebust – Ramon Leeuwin, Jeppe Tverskov, Marco Lund (67. min. Julius Eskesen) – Ryan Johnson Laursen (72. min. Oliver Lund), Casper Nielsen, Janus Drachmann (72. min. Jens Jakob Thomasen), Troels Kløve, Jacob Barrett Laursen (81. min. Mikkel Desler) – Bashkim Kadrii (81. min. Rasmus Festersen), Nicklas Helenius (46. min. Anders K. Jacobsen)

Helsingborgs IF’s holdopstilling:
Kalle Joelsson – Anders Randrup, Frederik Liverstam (63. min. Alexander Farnerud), Andreas Granqvist (63. min. Charlie Weberg), Adam Eriksson – Andreas Landgren, Mohammed Abubakari (46. min. Markus Holgersson) - Chris David (63. min. Filip Sjøberg), Rasmus Jönsson (63. min. Wanderson do Carmo), Max Svensson (81. min. Andreas Svensson) – Andri Bjarnason (63. min. Mamudu Moro)

Lørdag eftermiddag spillede Jakob Michelsens tropper den sidste træningskamp, inden Superligaen for stribernes vedkommende fløjtes i gang søndag den 10. februar med en udebanekamp mod FCK. Denne lørdag var modstanderen svenske Helsingborgs IF, som netop er vendt tilbage i Allsvenskan. Truppen har flere navne, som den danske fodboldfan helt sikkert vil genkende – heriblandt Anders Randrup, Alexander Farnerud, den svenske VM-kaptajn Andreas Granqvist og naturligvis Rasmus Jönsson.

Det var dog striberne, der satte sig på begivenhederne fra første fløjt, og allerede fem minutter inde i kampen måtte den svenske keeper hente bolden ud af nettet. Fra 25 meters afstand prøvede Troels Kløve lykken, og med et tørt hug sparkede han OB foran med 1-0, da bolden gik ind helt ude ved den fjerneste stolpe.

Bare fem minutter efter fik Helsingborgs IF svaret igen, da Rasmus Jönsson pludselig kom igennem på venstresiden, hvor han sparkede bolden ind til 1-1.

OB sad massivt på spillet, men havde svært ved at spille sig igennem til de helt store chancer mod et kompakt svensk hold, som kaptajn Granqvist styrede med hård hånd, og pludselig gled Jönsson igen igennem i den anden ende af banen, og så var Helsingborgs IF foran.

Selvom OB herefter igen fortsatte med at have bolden rigtig meget, så fortsatte striberne også den manglende evne til at skabe store chancer, og første halvleg endte med en føring til gæsterne fra Sverige på 2-1.

Anden halvleg begyndte ligesom første halvleg med rigtig meget spil på midten af banen, men syv minutter inde i anden halvleg blev der udlignet på en absurd scoring. På mystisk vis fik Anders Randrup fra cirka 25 meters afstand sendt bolden over sin egen keeper og direkte ind i eget net til 2-2.

Der var langt mellem de store chancer i anden halvleg, men i de sidste fem minutter havde både OB og Helsingborgs alligevel hver en stor chance for at tage sejren. Begge hold manglede dog skarphed i situationerne, og så endte vinteropstartens sidste træningskamp 2-2.

Søndag 10. februar kl. 18:00, FCK – OB, Telia Parken