IMG_0805

03.07.2019 15:10

Gæsterne fra Holstein Kiel var mest på bolden, men vi skabte flest chancer, da det onsdag eftermiddag endte 1-1 i en træningskamp på Nature Energy Park.

Træningskamp
Onsdag 3. juli kl. 13:00, Nature Energy Park
OB – Holstein Kiel 1-1 (1-0)
1-0 Jeppe Tverskov (29.)
1-1 Makana Baku (53.)

Onsdag spillede Jakob Michelsens tropper den anden træningskamp i opstarten frem mod 3F Superligaen, der finder sted den 14. juli. Gæsterne denne onsdag var Holstein Kiel, der er blandt de bedre mandskaber i 2. Bundesliga, men derfor var det alligevel Striberne, der kom frem til den første chance i kampen.

Det skete allerede efter to minutter, da Barrett kom fri på venstrekanten og lagde et fladt indlæg ind i fødderne på Anders K. Jacobsen. OB-angriberen var tæt på at sende bolden i nettet, men i sidste øjeblik kom en tysk forsvarsspiller i vejen.

Fem minutter senere var det igen OB, der forsøgte sig. Denne gang var det AK’s angrebskollega, Bashkim Kadrii, der trykkede af fra kanten af feltet, men det tørre hug var ikke for alvor tæt på målrammen.

Herefter begyndte kampen at sætte sig, og det var gæsterne fra Kiel, der var mest på bolden. Det foregik omkring banens midte, så de var på behørig afstand fra Sayouba Mandés mål, hvor de var sjældne gæster.

Efter en lille halv times spil kom Striberne frem til et hjørnespark, hvor det så ud til, at Anders K. Jacobsen headede den i mål, men en tysk forsvarsspiller kom i vejen med sin skulder, så det blev vekslet til et nyt hjørnespark.

Endnu en god serv fra Janus Drachmann, og denne gang var det ikke en forsvarsspiller, der kunne nå at komme i vejen, da Jeppe Tverskov stangede bolden i nettet til en OB-føring på 1-0.

En lille håndfuld minutter senere var det gæsterne fra Holstein Kiel, der var tæt på. Et godt gennemspillet angreb gav en mulighed til David Atanga, men en frygtløs Sayouba Mandé kom ud af sit mål og reddede på fornem vis afslutningen.

Anden halvleg startede ganske jævnbyrdigt, men efter syv minutter fik Holstein Kiel bragt balance i regnskabet, da Makana Baku fra kanten af feltet bragede bolden op i hjørnet.

Det slog dog ikke striberne ud af kurs, for bare minuttet efter var det tæt på at blive 2-1, men Jacob Barrett måtte se sit forsøg blive reddet inde på mållinjen.

Da vi rundede en times spil, var vi på ny tæt på at komme foran. Bashkim Kadrii fandt Anders K. Jacobsen, der fortsatte ned til keeperen, som han forsøgte at chippe bolden over. Keeperen læste dog afslutningen, og så var det ikke det store problem for ham at redde den.

Det var gæsterne fra Kiel, der var mest på bolden, men det var begrænset, hvad de formåede at skabe af chancer mod et OB-mandskab, der stod fornuftigt i kæderne. Efter 72 minutters spil viste de dog alligevel tænder, da de fra kanten af feltet forsøgte af lægge bolden helt op i målhjørnet; men heldigvis kom overliggeren i vejen.

I de sidste tyve minutter af kampen var det fortsat Holstein Kiel, der var mest på bolden, men det var også fortsat et OB-hold, der stod godt i kæderne, så gæsterne ikke formåede at omsætte boldovertaget til chancer. Derfor endte det uden vinder i træningskampen mellem OB og Holstein Kiel.

Sayouba Mandé (Oliver Christensen, 46’) – Oliver Lund (Ramon Leeuwin, 67’), Jeppe Tverskov, Alexander Ludwig – Ryan Johnson Laursen, Mathias Greve (Moses Opondo 46’ (Nicklas Helenius, 78’)), Janus Drachmann, Troels Kløve (Mads Frøkjær-Jensen, 54’), Jacob Barrett Laursen – Anders K. Jacobsen (Jonathan Harboe, 82’), Bashkim Kadrii