SønderjyskE gæstede Nature Energy Park søndag eftermiddag, og det endte med, at vi delte point efter sene scoringer fra begge hold.

Advarsler:
Jakob Michelsen (42.), Jørgen Skjelvik (49.), Henrik Hansen (52.), Sveinn Aron Gudjohnsen (87.)

SønderjyskE: Alexander Bah (86.)Victor Ekani (90+4)

Det var en blæsende søndag, da OB bød SønderjyskE op til dans på Nature Energy Park. Janus Drachmann ledte indmarchen for første gang i 3F Superligaen i knap fire måneder, men som udgangspunkt var der ingen rust at spore.

Vi kom godt ud af starthullerne og satte os på bolden fra kampens begyndelse. Den første chance faldt efter seks minutter, hvor Emmanuel Sabbi gik på et togt i venstre side. Han var hurtig, så Alexander Bah var nødt til at trykke på nødbremsen. Sabbi nåede at prikke bolden videre til Mads Frøkjær, som med et indlæg sigtede efter Issam Jebali. Der kom dog en SønderjyskE-forsvarer på bolden først.

Efter ti minutter var vi på spil igen. Et højt pres fra Drachmann sikrede, at bolden kom tilbage i vores rækker midt på SønderjyskEs banehalvdel. Ayo Simon Okosun lagde et luftigt indlæg ind til Jebali, som dog ikke kunne få ordentligt træf på den og sendte den tæt forbi stolpen.

Der stod OB på boldbesiddelsen
Jebali havde efter et kvarters spil også et skud med venstreskøjten, der desværre hverken kom saft eller kraft på. Efter 20 minutter kom Sabbi med et semioptimistisk langskud, som også strøg forbi målet og ikke så helt skidt ud. Vi viste md andre ord angrebslyst fra start.

Vi havde for vane at skabe en chance hvert femte minut, og i det 25. minut kom der en af de større. Jørgen Skjelvik erobrede bolden ved midten og spillede bande med Frøkjær. Herefter tog han en Skjelvik-spurt i venstre side, hvorefter han lagde et fladt indlæg ind i boksen. To spillere hoppede over bolden, så den endte hos Okosun, som desværre fik sin ellers fine afslutning blokeret.

Stimen med chancer blev brudt på grund af et spilstop på fem-seks minutter, hvor SønderjyskEs Jeppe Simonsen kom galt afsted i et sammenstød med Kasper Larsen og Mads Frøkjær.

Det var lidt, som om det lige bremsede vores momentum i kampen, og det tog os ti minutter at komme i gang igen. Til sidst i halvlegen kom vi fremad, men der skete ikke så meget mere i form af chancer til os. SønderjyskE var tæt på, efter Kasper Larsen tacklede Anders K. Jacobsen inde i feltet, og bolden strøg lige forbi stolpen.

Anden halvleg mere lige
Vi kom fint ud til anden halvleg og virkede igen angrebslystne. Sabbi havde et halvflugter-hug med venstrebenet, som røg en meter over mål.

SønderjyskE skabte dog den største chance i første halvlegs start efter et hjørnespark. Bolden svævede over bagerst i feltet, hvor Rasmus Vinderslev headede til bolden, men Oliver Christensen fik fingerspidserne på, så den røg ud til endnu et hjørnespark.

Efter 61 minutter fik vi en fin chance, da Emmanuel Sabbi prikkede bolden videre til Issam Jebali på kanten af feltet. Han klappede til den første gang, men den blev afrettet til hjørnespark.

Vores hjørnespark var uden kvalitet, og det endte med, at SønderjyskE kunne køre en flot kontra, som endte hos Alexander Bah. Han havde en fri afslutning foran mål, hvor han ikke kunne sætte den i kassen, som han gjorde med landsholdet. Til gengæld kunne "OC" gøre, ligesom han gjorde med landsholdet og vogte buret med sikkerhed.

Frem og tilbage
Efter deres gode kontrachance kom SønderjyskE også mere frem generelt, og kampen ebbede mere fra den ene til den anden side. Vi havde en stor chance, da Okosun headede bolden ned i fødderne på Frøkjær, som desværre skød over mål.

Men nu ved vi jo, at Jens Jakob Thomasen kun har det med at lave "bangers". Og hvilket bedre tidspunkt at gøre det end til sidst i kampen, når resultatet er uafgjort? Det besluttede "JJ" sig i hvert fald for at gøre, da han modtog bolden lige udenfor feltet og bragede den i kassen, og Lawrence Thomas stod som et fugleskræmsel i SønderjyskE-målet.

Det blev dog ikke det sidste mål, der faldt i kampen. SønderjyskE kom fremad, og et flot langskud blev blokeret af "OC", men desværre ud til Stefan Gartenmann, der kunne sende bolden i kassen via Jeppe Tverskov og udligne for gæsterne. Det blev det sidste, der skete i kampen, som endte uafgjort 1-1.

Oliver Christensen – Ryan Johnson Laursen, Jeppe Tverskov, Kasper Larsen, Jørgen Skjelvik - Ayo Simon Okosun, Janus Drachmann (Troels Kløve 64.), Jens Jakob Thomasen - Emmanuel Sabbi (Aron Elís Thrándarson 77.), Issam Jebali (Sveinn Aron Gudjohnsen 77.), Mads Frøkjær

Sayouba Mandé, Oliver Lund, Sveinn Aron Gudjohnsen, Aron Elís Thrándarson, Troels Kløve, Marco Lund, Mikkel Hyllegaard

SønderjyskE
Lawrence Thomas - Patrick Banggaard (Pierre Kanstrup 86.), Stefan Gartenmann, Philipp Schmiedl - Alexander Bah, Victor Ekani, Julius Eskesen, Marc Dal Hende - Jeppe Simonsen (Rasmus Vinderslev 32.), Anders K. Jacobsen (Emil Frederiksen 66.), Rilwan Hassan (Peter Christiansen 66.)

Bænken
:
Nicolai Flø, Isak Olafsson, Pierre Kanstrup, Peter Christiansen, Emil Frederiksen, Rasmus Vinderslev, Isak Steiner Jensen