WhatsApp Image 2023-11-04 at 17.54.51

Uafgjort til OB efter spændende lørdagskamp

04.11.2023 18:30

Selvom vi gik til pause efter et flot mål af Bashkim Kadrii, var det os der måtte jagte i kampens sidste fase efter to hurtige Lyngby-mål i starten af anden halvleg, men i de døende minutter bragte Don Deedson balancen tilbage på måltavlen.

Lyngby Boldklub:
Marc Muniesea (42.), Gylfi Sigurdsson (50.), Saevar Magnusson (90.+3)
OB: Sven Köhler (43.), Leeroy Owusu (57.), Tobias Slotsager (90.)

Dommer: Aydin Uslu

I en sjælden lørdagskamp i 3F Superligaen var der lagt op til et spændende opgør mellem Lyngby Boldklub og OB med den nye cheftræner, Søren Krogh, på bænken efter OB i midtugen valgte at stoppe samarbejdet med Andreas Alm.

OB, som denne dag stillede op i den lyserøde tredjetrøje, fik en fin start på kampen. Tyler Burey, der i dag fik sin startdebut i Superligaen, begyndte med en fin afslutning udenfor feltet, som gik lige forbi bagerste stolpe. Kort tid efter var det Lyngby Boldklub, der langt inde i feltet var tæt på at komme foran med en afslutning forbi målet.

Efter 11 minutter opstod en underlig situation, da der blev dømt indirekte frispark til Lyngby Boldklub efter Bernat havde samlet bolden op, som efter dommerens mening kunne betegnes som en tilbagelægning fra Sven Köhler. Lyngby Boldklub formåede dog ikke at udnytte det til en føring.

En føring skulle OB derimod få kun to minutter efter. Sven Köhler erobrede bolden på midten, hvor han fik den spillet videre til Bashkim Kadrii, der med sit kendte hug sparkede bolden ind i midten af målet. Et skud der fik snydt Lyngbys keeper til den forkerte side. Derfor kunne striberne juble over en forløsende scoring.

Efter målet gik kampen en smule i stå med kun få chancer. Det var en rodet periode med mange dueller og skadesstop.

Lige inden pausen var Lyngbys Jonathan Amon tæt på en udligning, efter han fik sendt et skud afsted, som Hans Christian Bernat flot fik pareret. OB kunne derfor gå til pause med en fortjent 1-0 føring.

Anden halvleg startede rigtig dårligt for fynboerne, hvor de blå fra Lyngby virkede meget mere parate. Allerede efter to minuntter af anden halvleg kom udligningen fra Lyngby Boldklub efter et hjørnespark, som Marc Muniesa kunne forlænge til Marcel Rømer, der lidt tilfældigt kunne ligge den ind i målet med knæet.

Hjemmeholdet pressede på, og på trods af flotte redninger fra Hans Christian Bernat kunne OB ikke holde hjemmeholdet fra at komme foran. En flot skudfinte og derefter afslutning af Saevar Magnusson, og Lyngby var dermed på sejrskurs.

Lyngby Boldklub forsatte det hårde pres, og OB havde kun boldbesiddelse i korte perioder, uden at skabe de store chancer. OB var også heldige, at det ikke blev 3-1, hvor Magnus Jensen var tæt på efter hjørnespark. Kun endnu en flot redning fra Hans Christian Bernat stod i vejen for dette.

OB havde i dag klubbens topscorer Don Deedson Louicius med på bænken igen efter en kort skadesperiode, og han skulle vise sig at blive afgørende, da han blev skiftet ind. Vi havde ikke skabt det store, men pludselig efter 87 minutter faldt en bold ned for fødderne af Don Deedson inde i Lyngbys felt. Han tog et træk ind i banen, og lagde den derefter sikkert i det korte hjørne mellem benene på en Lyngby-forsvarer. Don Deedson med sin sjette sæsonscoring.

De sidste minutter i kampen blev meget rodet uden de store muligheder til nogen af holdene, og 2-2 blev derfor kampens slutresultat.