Annonce
Annonce
Udsolgt på Richard Møller Nielsen Tribunen
3F Superliga

Udsolgt på Richard Møller Nielsen Tribunen

27 feb 2022
Annonce

Der er stor interesse for den første hjemmekamp i 2022, og med lidt mere end 4 timer til kampstart kan vi melde udsolgt på Richard Møller Nielsen Tribunen.

Annonce

Kl. 18.00 fløjter dommeren op til årets første kamp hjemme på Nature Energy Park. Modstanderen er FC Midtjylland, og der er rigtig mange fynske fodboldfans, der glæder sig til igen at blive en del af fællesskabet på tribunen.

Derfor er der solgt mange billetter til aftenens kamp, og på Richard Møller Nielsen Tribunen er der nu fuldstændig udsolgt!

Hvis du har sæsonkort til Richard Møller Nielsen Tribunen, så er du selvfølgelig sikret en billet til tribunen, og hvis du allerede har en billet til tribunen, så er der selvfølgelig også en plads til det.

Det er fortsat muligt at købe billetter til de andre tribuner på Nature Energy Park, og vi glæder os til en fed fodboldfest på Nature Energy Park i aften.

Der er kampstart klokken 18.00, men allerede klokken 16.30 starter opvarmningen i Albani Fanzone, og Andreas Odbjerg går på scenen kl. 16.45, hvor vi indvier den helt nye scene i Albani Fanzone.

Har du endnu ikke sikret dig billet til aftenens kamp, så kan du gøre det her.

Annonce