Sander

07.09.2020 19:35

De unge spillere og deres rutinerede medspillere gjorde en fin figur, da vi spillede 2-2 mod FC Midtjylland i dagens VAR-test.

:
Mens solens sidste stråler var ved at slippe taget bag den ene endetribune på Harboe Arena i Slagelse, tørnede OB og FC Midtjylland sammen i en sidste test, inden 3F Superligapremieren i weekenden.

Kampen var samtidigt også en sidste test for VAR-produktionen, som rulles ud i den kommende sæson i landets bedste række. Systemet kom dog ikke i brug i de første 45 minutter, hvor Striberne fik den første store chance efter 12 minutter. Anton Stage lagde bolden dybt til Aron Elís Thrándarson, som flugtede på tværs, men Sander Svendsen fik ikke styret bolden ind fra en spids vinkel.

Kort efter spillede Tarik Ibrahimagic Aron fri i højre side, og hans flade pasning var Rasmus Nissen millimeter fra at nå ordentligt frem til. Både Stage og Sander havde gode forsøg mod kassen, men FCM slap med skrækken. I stedet nåede de at blive en kende farlige mod slutningen af halvlegen, hvor Hans Christian Bernat havde et par redninger, og overliggeren i et enkelt tilfælde fik et klask.

Fine fynske scoringer
I anden omgang kom FCM desværre bedst ud og fik scoret efter fem minutter efter opspil i vores venstre side. Drengene kæmpede dog videre, og især den nyslåede anfører Sander Svendsen kæmpede som en vild oppe foran.

Derfor var det også naturligt, at han fik scoret, da han snu opfangende en løs bold i FCM-forsvaret og sikkert scorede i et tomt net. Så var det atter os, der styrede, og Oliver Roche havde en stor chance, inden han fik den i nettet på flot vis. Han opfangede selv bolden, drev den frem, spillede bande med Sander og sendte kuglen i nettet midt for. Flot scoring.

Desværre kunne vi ikke helt holde føringen, og til sidst kom det forventede pres fra FCM, som udløste en scoring til slutresultatet 2-2.

Assistenttræner Henrik Hansen:
- Det var en rigtig god kamp. Det var et fint match up. Der blev spillet i et godt tempo, og jeg synes, at vi leverer en fornuftig præstation fraset de sidste tyve minutter af første halvleg. Vores aggressivitet i vores presspil kommer godt til udtryk i dele af første halvleg, men især i anden halvleg.

- Det giver os nogle gode erobringer, som fører til både mål og chancer. Desuden var det godt at se, at vi også kunne spille os ud af deres pres i flere sekvenser. Jeg er dog utilfreds med de to mål, de får, og savner også at vi selv har en større effektivitet på vores chancer. Men jeg er imponeret over, hvordan de unge drenge, godt støttet af de rutinerede kræfter, leverer og især i anden halvleg tager initiativet på kampen.