IMG_3301

04.02.2020 16:05

Det var et ungt og mørt OB-mandskab, der tirsdag var i aktion, da det blev til 1-1 mod Radnik Surdulica i denne træningslejrs sidste træningskamp.

Træningskamp
Tirsdag 4. februar kl. 13.00, Belek (Tyrkiet)
OB – Radnik Surdulica 1-1 (1-1)
1-0 Sander Svendsen (7.)
1-1 (16.)

Tirsdag var det blevet tid til sidste træningskamp på dette års træningslejr i tyrkiske Belek, og Radnik Surdulica fra den bedste serbiske række var modstanderen. I OB-holdet var der mange udskiftninger, så størstedelen af startopstillingen var de unge drenge – eller spillere der er på vej tilbage til skader. Derfor ventede der forventeligt Striberne en vanskelig opgave.

Alligevel var det Striberne, der satte sig på kampen fra første fløjt, og allerede efter 12 minutters spil vi vi kampens første scoring, da vores topscorer, Sander Svendsen, nettede. Det gjorde han, efter han i bagrummet tog en tværpasning fra Janus Drachmann til sig med brystet, hvorefter han flugtede bolden i kassen til Stribet føring.

Kampen blev ledet af trio med tvivlsom kvalitet, som kom fra Georgien, og efter 14 minutter undlod de at dømme straffespark, da Marco Lund blev flået omkuld. I stedet valgte han minuttet efter – til alles overraskelse – pludselig at pege på pletten. Selvom Sayouba Mandé sprang til den rigtige side, så kunne han ikke stille noget op mod et godt eksekveret straffespark, så det blev 1-1.

Der var fornuftigt spil fra begge mandskaber, og heldigvis var det primært Striberne, der formåede at skabe chancer. Den næste tilfaldt da også OB, da Sander Svendsen drev gæk med gæsternes forsvar, men desværre ikke formåede at passere den serbiske keeper.

I den anden ende af banen forsøgte de sig med omstillinger, og da de en enkelt gang fik den forbi vores forsvarskæde, så kom Sayouba Mandé ud af sit mål som en anden Manuel Neuer og flugtede uden problemer bolden langt væk.

Kort inden pausen var det så igen tæt på en OB-føring, da Mikkel Hyllegaard lige pludselig dukkede op mellem en serbisk forsvarsspiller og deres målmand. Desværre fik målmanden lappen på, så vi måtte nøjes med et hjørnespark på det, der blev sidste chance i første halvleg.

Anden halvlegs første chance kom efter et lille kvarters tid, da Sander Svendsen efter et flot opspil modtog bolden fra Max Fenger. Det gav nordmanden en mand-mand duel inde i feltet. Her snørede han sin modstander, hvorefter han forsøgte at sparke bolden op i det korte hjørne. Desværre sneg venstrebensafslutningen sig lige akkurat forbi den nærmeste opstander.

Næste chance var til Mathias Brems, der normalt spiller venstre back på vores U19-hold, men som i dag tog sig af højre wingback. Han havde efter en times spil sneget sig med ind i feltet, og hans afslutning blev reddet inde på stregen. Mikkel Hyllegaard var over returen, og selvom han fik hovedet på, så fik serberne igen sendt bolden væk.

I slutfasen var OB igen tæt på at tage sejren. Først ved Tarik Ibrahimagic fra en spids vinkel, og kort efter var det så Marco Lund, der steg til vejrs med et kraftigt hovedstød.

Det endte dog med 1-1 for de nu trætte OB-spillere, som kan være godt tilfredse med deres indsats på den niende dag af træningslejren. I morgen går turen hjem, og Striberne træner igen fredag, mens der er kamp lørdag mod AC Horsens.

Sayouba Mandé – Tarik Ibrahimagic, Daniel Obbekjær, Marco Lund – Mathias Brems, Moses Opondo (Max Fenger, 51.), Janus Drachmann (Hans Christian Bernat, 60.), Aron Elís Thrándarson, Kingsley Madu – Sander Svendsen, Mikkel Hyllegaard (Janus Blond, 78.)