Jeppe Okkels (71.)
Filip Lesniak (86.)
Alexander Lind (90.)

Kampens forløb

Det var et ungt OB-mandskab, der tog mod Silkeborg IF i gruppespillets sidste runde. Kampen blev spillet i smukt og solrigt fodboldvejr. De første ti minutter var jævnbyrdige, hvor begge hold spillede bolden fint rundt, men ikke kom til de store chancer.

Det var Silkeborg IF, der fik den første store chance. Efter cirka 11 minutters spil modtog Emil Holten et fladt indlæg, som han køligt sendte videre i kassen forbi Superliga-debutant Hans Christian Bernat.

Efter 20 minutter pressede Silkeborg igen på. Vallys kombinerede sig gennem højre side af banen og kom til afslutning, som han placerede i fladt i venstre side af målet. HC i målet lod sig dog ikke passere og diskede op med en god redning.

Efter 25 minutter kunne OB-keeperen dog ikke stille noget op. Endnu fladt indlæg, denne gang fra højre, endte igen i Emil Holtens højrefod, så han igen kunne styre bolden i mål og bringe udeholdet på 2-0, som også var stillingen ved pause.

OB kom blæsende ud til anden havleg. De pressede på de første 10 minutter, og det gav pote efter 54 minutter, hvor Klynge kørte kontra med kuglen og stak den til hurtige Hyllegaard, som knaldede bolden hårdt i kassen i det korte hjørne.

Efter dette blev OB ved med at presse på. Hurtige kombinationer, der tit kun manglede den sidste aflevering eller to. Kampen fik også en mere fysisk karakter, hvor begge hold virkelig gik til stålet.

I tillægstiden bragte indskiftede Alexander Lind gæsterne yderligere foran. Han modtog bolden i dybden, hvor han sikkert og præcist kunne sparke bolden i mål. Der skete ikke mere i kampen, og vi måtte se os slået 1-3.

Hans Christian Bernat - Robin Østrøm, Kasper Larsen (46. Mathias Brems), Daniel Obbekjær, Oliver Lund (62. Mikkel Michelsen) - Anders Klynge, Jonathan Harboe, Janus Drachmann (9. Jonas Skytte), Jakob Breum -Mikkel Hyllegaard (62. Troels Kløve), Rasmus Nissen

Marcus Alstrup, Sander Svendsen, Troels Kløve, Moses Opondo, Mathias Brems, Jonas Skytte, Mikkel Michelsen

Oscar Hedvall - Rasmus Carstensen, Frederik Alves, Anders Hagelskær, Svenn Crone - Pelle Mattsson (66. Filip Lesniak), Mark Brink, Mads Kaalund (80. Valance Nambishi) - Vegard Moberg (58. Sebastian Jørgensen), Nicolai Vallys (66. Jeppe Okkels), Emil Holten (58. Alexander Lind)

Thomas Nørgaard, Jeppe Okkels, Valance Nambishi, Filip Lesniak, Jeppe Gertsen, Sebastian Jørgensen, Alexander Lind