10.02.2022 13:03

Det var et ungt OB-hold, der startede opgøret, da vi torsdag vandt 1-0 over georgiske Torpedo Kutaisi i træningslejrens anden træningskamp.

Træningskamp
Torsdag d. 10. februar kl. 11.00, Belek (Tyrkiet)
OB – Torpedo Kurtaisi 1-0 (1-0)
1-0 Tobias Augustinus-Jensen (13.)

Torsdag formiddag blev der fløjtet op til vores anden træningskamp på træningslejren i Belek. Modstanderen var georgiske Torpedo Kurtaisi, og kampen var blevet planlagt tidligere på ugen, så flere stribede spillere kunne få nogle kampminutter i benene her på træningslejren.

Det var et ungt OB-mandskab, der skulle starte kampen, og der var hele fem nuværende akademispillere blandt de 11 udvalgte.

Det var dog ikke til at se i kampen, hvor de unge OB-drenge kom godt i gang spillemæssigt, ligesom det i duellerne heller ikke var til at se, at vi startede med et halvt ungdomshold på banen.

Efter 13 minutters spil var det så også en af vores unge drenge, der sparkede bolden i nettet. Gustav Vinter erobrede bolden højt oppe på banen, sendte den videre til Luca Kjerrumgaard, der spillede den en tand længere til venstre. Her tog Tobias Augustinus-Jensen er træk, hvorefter han sparkede bolden over i det lange hjørne til en stribet føring på 1-0.

Kort efter var Tobias Augustinus-Jensen så tæt på at komme på tavlen igen, men en georgisk forsvarsspiller kom i vejen for ham, lige inden han fik afsluttet.

Derudover var store dele af første halve med et kampbillede, hvor vores georgiske modstandere havde bolden, men vi virkede farligst. Således var det småt med chancer i halvlegen, som vi vandt med 1-0.

Anden halvleg fortsatte egentlig med det kampbillede. Kurtaisi havde bolden en del, men det var begrænset, hvad de skabte. Når de forsøgte sig, så var det et skud fra distancen, som Magnus Nielsen uden de store problemer tog sig af.

Med tyve minutter tilbage af kampen skiftede vi alle ti markspillere, og herefter fik vi et større overtag, og vi blev farligere. Jakob Breum burde have gjort det til 2-0 i det 77. minut, men hans afslutning gik lige akkurat forbi stolpen.

Fem minutter efter var vi så igen tæt på at fordoble føringen. Først var Ayo Simon Okosun ved at gøre det til 2-0 efter et hjørnespark, og Sabbi var kort efter også tæt på, men her fik en georgisk forsvarsspillet blokeret skudforsøget.

Vi fik ikke flere scoringer, og således endte det med en stribet sejr på 1-0 i træningslejrens anden træningskamp.

Sayouba Mandé (Magnus Nielsen, 46.) – Marcus McCoy (Nicholas Mickelson, 71.), Kasper Larsen (Jonathan Khemdee, 46. (Jeppe Tverskov, 71.)), Alexander Juel Andersen (Mihajlo Ivancevic, 71.), Mathias Brems (Joel King, 71.) – Robin Østrøm (Issam Jebali, 71.), Tarik Ibrahimagic (Tobias Slotsager, 38. (Ayo Simon Okosun, 71.)), Gustav Vinter (Jakob Breum, 71.) – Elias Hansborg Sørensen (Emmanuel Sabbi, 71.), Luca Kjerrumgaard (Max Fenger, 71.), Tobias Augustinus-Jensen (Sander Svendsen, 71.)

Lørdag d. 12. februar kl. 14.00 (dansk tid), OB – FC Zorya Luhansk, Belek (Tyrkiet)