IMG_1489

16.08.2021 16:56

Vores reservemandskab fik en perfekt start på dette års Reserveliga, da de mandag eftermiddag slog Esbjerg fB med 3-1 efter scoringer fra Opondo og Kjerrumgaard.

Mads Stistrup (82.)

Mandag eftermiddag spillede vi den første reserveligakamp i denne her sæson, da vi på vores bane på Falen fik besøg af Esbjerg fB.

Der var gang i begge holdene fra første fløjt, og der blev kæmpet hårdt. Gæsterne fra Esbjerg kom bedst fra start og fik udnyttet et godt presspil, da de to minutter inde i kampen scorede til 1-0.

En halv times tid inde i kampen begyndte det at regne, og trods det kedelige vejr kæmpede begge hold sig frem til et par chancer, som dog ikke blev til det helt store. Til trods for nogle gode angreb fra OB’s side, var Esbjerg tættest på at udvide deres føring.

OB kom godt ud efter pausen og satte sig godt på spillet fra starten af anden halvleg. Kort efter pausen kom udligningen til 1-1 for OB, da Moses Opondo to minutter inde i halvlegen fik skudt bolden ind fra en spids vinkel, på oplæg af Max Fenger.

Striberne sad tungt på spillet i anden halvleg, hvor vi kom frem til flere gode afslutninger, som EfB formåede at afværge. Efter en times tid fik OB snuppet føringen, da netop indskiftede Luca Kjerrumgaard bankede en kynisk afslutning ind til 2-1.

Striberne forsatte det gode spil, og Jakob Breum var i hopla, da han kort inden slutfløjtet lagde bolden til rette for Luca Kjerrumgaard, der med en tør afslutning bankede bolden i nettet til 3-1.

OB havde en masse gode opspil, især i anden halvleg, hvor de fik prikket hul på bylden og udnyttet chancerne. Det resulterede i, at striberne fik en perfekt start på dette års Reserveliga med en sejr på 3-1.