Unødvendigt nederlag i Midtjylland
Nyt fra U15

Unødvendigt nederlag i Midtjylland

07 sep 2019

U15-drengene skabte flest chancer, og præstationen var til point, men effektiviteten manglede, da det lørdag blev til et unødvendigt 1-4 nederlag ude mod FCM.

U15-Ligaen
Lørdag 7. september, kl. 12.00, Ikast Stadion
FCM – OB 4-1 (1-1)
1-0 (7.)
1-1 Samuel Juel (25.)
2-1 (52.)
3-1 (57.)
4-1 (73.)

Kampens forløb:
U15-drengene var lørdag i Ikast for at spille tredje runde i U15-Ligaen, hvor FC Midtjylland var modstanderen. Striberne var kommet sløjt i gang med sæsonen, hvor det i de to første runder var blevet til nederlag mod Vejle og FCK. Modstanderen fra FCM havde hentet fire point i deres to første runder efter kampe mod Silkeborg og AaB.

Denne lørdag var de Striberne, der kom klart bedst fra start. De presse FCM højt oppe på banen, og det resulterede hurtigt i et par hjørnespark, hvor kvaliteten desværre var for lav, hvorfor de ikke for alvor blev farlige. I stedet var det så hjemmeholdet, der syv minutter inde i kampen bragte sig foran, da de for første gang nærmede sig OB-målet i kampen.

Herefter fik hjemmeholdet bedre fat i kampen, og de blev mere boldbesiddende, uden de for alvor skabte chancer. OB skabte dog heller ikke mange chancer, og vi skulle hen til kampens 23. minut, før Elias Hansborg kom igennem til en stor chance, men desværre afsluttede lige på FCM-målmanden.

To minutter efter kunne FCM-målmanden dog ikke gøre andet end at vifte med armene inde på stregen, da Samuel Juel fra 20 meters afstand bragede bolden over i det lange hjørne og bragte balance i regnskabet.

Kort efter burde OB endda have gjort det til 2-1. Niclas Vestby stormede ned langs venstrekanten og smed et indlæg ind i feltet, hvor Elias Hansborg desværre ramte bolden skævt.  I den anden ende satte FCM en hurtig omstilling i gang, men afslutningen sad indenfor Rasmus Lehrmanns rækkevidde, og OB-keeperen tog sikkert bolden til sig.

Selvom FCM var mest på bolden, så var det kort inden pausen igen OB, som kom frem til en stor chance. Markus Jensen stod med bolden på kanten af feltet og lagde den tilbage til Elias Hansborg, som desværre sparkede mange meter over mål.

OB var igen i starten af anden halvleg det hold, der virkede farligst, men ligesom i første halvleg var hjemmeholdet fra FC Midtjylland farlige, når de kom igennem. Det gjorde de første gang efter syv minutter, men en stor redning fra Rasmus Lehrmann sørgede for, at det fortsat var 1-1 på måltavlen.

Fem minutter efter fik de så bragt sig foran, da de lidt pludseligt kom til en afslutning, og fem minutter senere scorede de igen, da de straffede OB på en omstilling efter et hjørnespark. Så selvom OB skabte klart flest chancer, var stillingen pludselig 1-3 til en flok effektive midtjyder.

Efter en times spil fik OB sat en fantastisk omstilling sammen, og det endte med en friløber til Niclas Vestby, men han sparkede direkte på den midtjyske keeper og satte dermed endnu en afslutning ind på kontoen over store OB-afbrænder i kampen.

Efter FCM var kommet foran, var det som om, de trak sig lidt tilbage, og det var OB på bolden, men med problemer når de helt store chancer skulle skabes – og i stedet scorede FCM igen efter 73 minutter til 4-1, som blev kampens slutresultat.

Kommentar fra Niklas Vincentz:
Helt overordnet set præsterer vi bedre i dag end i de to foregående kampe. De ting vi gerne ville, og de ting vi havde snakket om, lykkes vi til dels med. Vi spiller den bedste kamp i vores opbygningsspil, og vi skaber fint med muligheder for at score, men vi må også erkende, at vi mangler lidt på kondition, kynisme og hårdhed i defensiven. Og det var det, der blev udslagsgivende for, at vi kommer herfra med et tremålsnederlag, som vi på et eller andet plan er lidt rystede over.

Men vi er positive, og vi glæder os til de kommende kampe – for præstationen i dag har givet os masser af optimisme.

OB’s holdopstilling:
Rasmus Lehrmann – Albert Kotsis (Jakob Grubbe, 59.), Andreas Tomaselli, Samuel Juel, Marcus McCoy – Law Tham Kuu, Magne Clement, Markus Jensen (Malthe Lorentzen, 73.), Jeppe Runge (Théo Hansen, 59.) – Elias Hansborg, Niclas Vestby
Bænken: Jakob Grubbe, Malthe Lorentzen Théo Hansen

Næste kamp:
Lørdag 14. september, kl. 13.00, Lyngby – OB, Lyngby

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik