Annonce
Annonce
- Utroligt bittert
3F Superliga

- Utroligt bittert

08 mar 2020
Annonce

Det var en sen udligning, der spændte ben for os mandag eftermiddag, og Jeppe Tverskov føler absolut heller ikke, at det var meget, der manglede for os.

Annonce

Søndag blev det til en enkelt point på udebane mod SønderjyskE, da Johan Absalonsen i kampens 88. minut udlignede på et straffespark. Det var en frustrerende scoring at indkassere i en kamp, hvor Jeppe Tverskov ellers føler, at Striberne havde styr på det.

- Jamen jeg føler egentlig, at vi havde godt styr på kampen, og at vi mangler rigtig lidt. Vi skaber måske ikke så mange store chancer, men vi kontrollerede kampen godt uden bold, og vi var tilfredse med at holde dem fra at skabe chancer. Så det er ikke meget vi mangler, for at det skulle være blevet til tre point, siger Jeppe Tverskov.

Kampen var den tredje uafgjorte i træk – og det har tilmed været tre kampe, hvor Striberne har været tættest på sejren. Derfor er Jeppe Tverskov også klar i spyttet, da vi spurgte ham om, hvorvidt det er frustrerende.

- Helt vildt. I dag går vi lidt mere tilbage til de ting, der tidligere har virket for os, hvor vi vandt nogle grimme sejre på at forsvare en føring. Det var tæt på, at det lykkedes for os i dag, hvor det så er et straffespark i slutfasen, der spænder ben for os, og det er utroligt bittert, siger Jeppe Tverskov, inden han sætter nogle ord på det at spille for et tomt stadion.

- Det var lidt specielt, fordi vi jo er blevet vandt til noget andet. Der var blæst og regn, som der altid er for tiden, men det var lidt mærkeligt, at der ikke var nogle tilskuere på tribunerne.

Annonce