03.05.2021 17:01

I kampens 93. minut bragte Lyngby sig foran 4-2, men vores U17-drenge kom på vanvittig vis tilbage i kampen og hentede to point.

4-4 Oliver Roche (96.)

U17-drengene har været fremragende i foråret. Inden lørdagens kamp mod Lyngby Boldklub havde de fire forårskampe budt på 12 point og en målscore på 17-1. Gæsterne fra Lyngby havde også haft en fornuftig start på foråret, og i det omvendte opgør vandt vi med 2-1. Så der var lagt op til en spændende kamp, og spændende; det blev det i allerhøjeste grad.

Det var de unge OB-drenge, der spillemæssigt kom bedst i gang med kampen, og der var flere muligheder for at bringe sig foran i kampens indledning. De blev dog alle forpasset, og så var det i stedet gæsterne, der efter en god halv time stangede bolden i kassen efter et flot indlæg.

Striberne svarede dog hurtigt igen i den underholdende fodboldkamp. En storspillende Jakob Jessen sendte bolden ind i feltet på et frispark, og her sparkede Samuel Juel bolden de sidste centimeter over stregen og bragte balance i regnskabet til 1-1, som var stillingen efter de første 45 minutter.

Efter en første halvleg med et OB-hold der var farligst, men ikke så dominerende – så blev der skruet endnu mere på OB-dominansen i anden halvleg. Striberne var boldbesiddende, gode i presset og dygtige til at skabe chancer.

Til trods for en rigtig god start på anden halvleg var det alligevel gæsterne, der bragte sig foran med 2-1 i kampens 52. minut efter et rigtig flot, gennemspillet angreb.

Målet tog ikke noget af præstationen og indsatsen fra OB-spillerne, der fortsat var rigtig god. Der blev skabt massevis af chancer, men det kneb med kvaliteten i afslutningerne. Derfor begyndte man stille og roligt at tvivle på, om Striberne ville lykkes at få udlignet gæsternes føringsmål.

Det lykkedes langt om længe efter 76 minutter. En flot omstilling og sammenspil mellem Oliver Roche og Charly Nouck Horneman gav en friløber til førstnævnte, og her var han iskold i afslutningen, da han gjorde det til 2-2.

Efterfølgende var der flere situationer, hvor OB-spillerne kunne have gjort det til 3-2. Effektiviteten manglede dog, og så var det i stedet gæsterne, der straffede sløvt forsvarsspil ved at gøre det til 3-2 i den anden ende, og kampens 93. minut, da de gjorde det til 4-2 i en ny situation, hvor det stribede forsvarsspil ikke var verdensklasse.

Dermed lignede det i allerhøjeste grad et nederlag til Striberne, som ellers havde spillet en rigtig flot spillet kamp. Men aldrig gi’r vi op, og det viste U17-drengene i allerhøjeste grad er gældende, når man spiller i stribet.

Uret havde netop rundet 94.00, da den indskiftede U15-spiller Tobias Lund Jensen stangede et indlæg fra Tobias Augustinus-Jensen i nettet. Det lignede en pyntescoring, men OB-spillerne fortsatte med at tro på det, og efter 95.15 var det tæt på at blive 4-4, men Lyngby fik reddet forsøget ud til et hjørnespark.

Et hjørnespark hvor alt skulle med frem. Stemningen var hektisk, og målmand Magnus Nielsen nåede ikke ind i feltet, inden Valdemar Astrup sendte hjørnesparket ind i feltet. Kun fire OB’ere havde taget plads i feltet, men hjørnesparket sejlede lige ind i hovedet på Oliver Roche, som flot stangede bolden over i det lange hjørne i samme øjeblik, som stadionuret skiftede til 95.27, og måltavlen skiftede til 4-4.

Et fantastisk og imponerende comeback fra Striberne, selvom de havde fortjent alle tre point på baggrund af præstationen. I U17-Ligaen sparker man i denne sæson straffespark om et enkelt bonuspoint, og her var OB’erne også skarpest, og så blev det til to point i lørdagens opgør mod Lyngby.