Annonce
Annonce
Vejen til Mesterskabsspillet
3F Superliga

Vejen til Mesterskabsspillet

14 mar 2023
Annonce

Efter rundens øvrige kampe er det stadig muligt at spille med blandt de seks bedste hold, men vejen dertil kræver en stribet sejr i Aarhus, mens vi også er afhængige af andre resultater.

Annonce

Med fredagens flotte sejr over AaB lever drømmen stadig om at spille med i Mesterskabsspillet efter landsholdspausen, men efter at rundens resterende kampe er færdigspillet, er vejen blevet lidt mere nørklet. 

Det første og vigtigste step for at komme med er selvfølgelig, at vi tager alle tre point, når vi på søndag kl. 15.00 spiller mod AGF. Derfor har vi brug for en massiv stribet opbakning på Ceres Park, så vi kan lægge maksimalt tryk på hjemmeholdet. 

Derudover er vi afhængig af nogle bestemte resultater i to af tre af de resterende kampe, som spilles på samme tid: 

FC Nordsjælland – Brøndby IF 
Vestegnsklubben rykkede efter weekendens sejr over Silkeborg IF og er derfor nu to point foran. Derfor skal 3F Superligaens nuværende førsteplads tage alle tre point. 

Silkeborg IF – FC Midtjylland 
Vi er i direkte konkurrence med begge hold i denne kamp om de sidste to pladser i Mesterskabsspillet, men efter midtjydernes nederlag til Lyngby Boldklub i denne weekend, har vi fordelen, og derfor skal vi håbe på, de kan tage point fra Silkeborg IF.  

AaB – Randers FC 
Kronjyderne tabte vigtige point i går aftes til AGF og er derfor selv afhængig af en sejr i sidste kamp for at gå videre. Dog er de kun et point foran os, så hvis de spiller uafgjort eller taber til AaB, kan vi med en sejr overhale dem.  

For at gå videre, er det altså kun to ud af disse tre kampe, der skal falde ud til vores fordel, men uanset hvad kræver det sejr stribet sejr i Aarhus.  

Hvis du vil være med i det stribede udebanefællesskab, der tager med os og hepper, kan du læse mere om, hvordan du kan komme med her!  

Du kan købe din billet til kampen her!  

 

Annonce