Vejene skilles for OB og Nana Welbeck
Alka Superliga

Vejene skilles for OB og Nana Welbeck

18 maj 2018

Efter sommerferien skal Nana Welbeck finde en ny klub, da hans kontrakt i OB ikke bliver forlænget.

Den italiensk/ghanesiske midtbanespiller Nana Welbeck stopper i OB, når hans kontrakt udløber denne sommer. Dermed vil han søge nye udfordringer i karrieren efter to år i den stribede trøje.

Nana Welbeck kom til OB fra den slovenske klub Krka, og han har været et spændende supplement på OB’s centrale midtbane.

- Vi hentede Nana ind på grund af hans høje arbejdsmoral og aggressive pres-stil på den centrale midtbane. Vi har set fine eksempler på de kvaliteter undervejs, men samtidig er det ikke blevet til en fast plads til ham på ligaholdet. En af de store udfordringer for Nana har været på det fysiske plan. Den danske liga er mere fysisk betonet end mange andre ligaer, og det har givet Nana nogle store udfordringer på det plan. Derfor er det logisk, at både han og vi ser os om efter nye muligheder, selvom vi har nydt at have ham i truppen. Han har været en super professionel del af vores trup, og han har holdt humøret og energien i top, selvom det sportslige ikke altid er gået helt, som han havde ønsket. Vi ønsker ham alt godt fremover, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Nana Welbeck har nydt sit ophold i Odense, men ambitionerne om mere fast spilletid er ikke blevet indfriet.

- Når jeg husker tilbage på mine to år som OB-spiller, så husker jeg tilbage på rigtig mange positive ting, selvom jeg ikke har spillet så meget, som jeg havde håbet på. OB er en fantastisk klub med nogle fantastiske mennesker både i og udenfor truppen, og jeg har haft en god tid. Træningsmiljøet er godt, og jeg har udviklet mig i klubben, selvom spilletiden har været begrænset. Lige nu er jeg ikke klar over, hvor jeg skal spille efter sommerferien, men jeg er spændt på at se, hvad fremtiden byder, jeg er i hvert fald klar til at starte på en frisk i en ny klub.

Nana Welbeck nåede at spille 18 kampe for OB.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik