Annonce
Annonce
Vejle Boldklub skal besejres med aggressivitet
3F Superliga

Vejle Boldklub skal besejres med aggressivitet

12 maj 2021
Annonce

På fredag kl. 19.00 møder vi Vejle Boldklub for fjerde gang i denne sæson, og hvis man spørger Michael Hemmingsen, så har vi revanche til gode.

Annonce

I denne sæson har vi spillet mod Vejle Boldklub tre gange, og selvom det har været tre tætte kampe, er det endnu ikke lykkedes os at besejre vejlenserne. Derfor har vi revanche til gode, når vi fredag kl. 19.00 gæster dem i Roms Hule.

- Vi har stor respekt for Vejle, og deres resultater mod os har gjort, at vi i hvert fald har revanche til gode. Vi har haft svært ved at knække Vejle i de kampe, vi har spillet mod dem, men det vil vi forsøge at gøre på fredag, siger Michael Hemmingsen.

I OB kommer vi med selvtillid oven på weekendens sejr over AaB, og der er flere elementer fra den kamp, som vi skal have med på fredag.

- Vi har haft nogle kampe med højt niveau, og det vil vi nu tage med i vores bestræbelser på at udvikle os i den retning, vi ønsker. Mod AaB var vi gode til at tage initiativet i kampen gennem aggressivitet og en fremadrettethed i vores spil, og det håber vi også at kunne få sat i spil mod Vejle, siger Michael Hemmingsen.

Kampen mod Vejle Boldklub spilles fredag den 14. maj kl. 19.00 på Vejle Stadion. Her er der ikke adgang for udebanefans, men du kan i stedet se kampen på Eurosport2, høre den i LIGA på P3 eller følge vores egen dækning på vores live-Twitter, OdenseBK_LIVE.

Annonce