Annonce
Annonce
Velfortjent sommerferie til førsteholdet
Førsteholdet

Velfortjent sommerferie til førsteholdet

30 jul 2020
Annonce

Førsteholdet spillede onsdag aften sæsonens sidste kamp i 3F Superligaen, og de er nu sendt på sommerferie frem til den 18. august.

Annonce

Det har været en lang sæson for superligaspillerne i Odense Boldklub. Siden vi spillede den første kamp i 3F Superligaen den 14. juli 2019, gik der mere end et år, og helt præcist 381 dage, før sæsonen blev afsluttet på Ceres Park i Aarhus. Derfor er det en velfortjent ferie, spillerne i dag er gået på, og de vender tilbage fra ferie tirsdag den 18. august.

Når spillerne vender tilbage fra deres sommerferie, venter der en lille måneds opstart, inden vi tager hul på den nye sæson i 3F Superligaen søndag den 13. september hjemme mod FCK.

De to første træningskampe for den kommende opstart er allerede offentliggjort (4. september mod AaB samt 7. september mod FCM), og i den kommende periode vil der blive offentliggjort flere træningskampe her på ob.dk.

I ferieperioden vil spillerne naturligvis ikke være til rådighed for medier eller andre opgaver. Har du alligevel en forespørgsel til OB, så skal der i ferieperioden rettes henvendelse til Rasmus Nejstgaard på ran@ose.dk.

Annonce