- Vendsyssel er en svær modstander
Superliga

- Vendsyssel er en svær modstander

29 nov 2018

Marco Lund forventer en svær kamp på lørdag, når Vendsyssel gæster Nature Energy Park.

Lørdag klokken 16:00 står der Vendsyssel på menuen, når de gæster Nature Energy Park i Superligaens 18. runde. Sæsonens første opgør mod nordjyderne var en dårlig oplevelse set med stribede briller. Her tabte OB med 3-2 i første runde, og Marco Lund forventer også, at lørdagens kamp bliver hård.

- Det bliver en hård kamp som alle andre i en tæt Superliga. De vil helt sikkert gå til stålet, og det skal vi være klar til at kunne matche. Vi bliver nok spilstyrende, og det er en opgave, vi skal kunne tage op og klare. Kan vi gøre det, og kan vi forvalte boldbesiddelsen fornuftigt, så er der gode chancer for tre point, fortæller Marco Lund.

Siden Marco Lund for fem kampe blev skiftet ind i kampen i SønderjyskE, startede han inde i de fire efterfølgende kampe, og det er kun i kampen mod Esbjerg, det ikke blev til fuld spilletid, da en albue fra Adrian Petre slog ham ud af kurs.

- Det er vildt dejligt, og jeg går på træningsbanen hver dag for at få lov til at spille kamp i weekenden. Jeg føler også, at jeg er berettiget til det, så det er dejligt, at det bærer frugt, at man arbejder hårdt hver dag, fortæller Marco Lund.

Den stribede defensiv har i det seneste lange stykke tid set god ud. Der er leveret fem clean sheets i de ti seneste kampe, og rent forsvarsmæssigt mener Marco Lund, at lørdagens kamp kommer til at byde på et par forskellige udfordringer, når Vendsyssel kommer på besøg.

- Vendsyssel har nogle dygtige omstillingsspillere, og alt efter hvem de spiller med i lørdagens kamp, kan de have rigtig meget fart oppe foran. De kan komme med nogle forskellige styrker i offensiven. De har de hurtige typer, men de har også spillere, der er stærke fysisk både på standarder og i duellerne i det åbne spil. Så vi skal både være stærke og kloge, hvis vi skal lukke ned for Vendsyssel på lørdag, siger Marco Lund.

Selvom Vendsyssel kan komme med mange forskellige ting i offensiven, så tror Marco Lund på en stribet sejr, og det er der et par ganske simple årsager til.

- Jeg synes, vi er et bedre hold end Vendsyssel, vi er i gang med en god stime, og derudover er vi på hjemmebane. Vi håber rigtig meget på, at tilskuerne vil bakke os op. Har vi dem i ryggen, så kan vi slå Vendsyssel, men det er en svær modstander, det lærte vi på den hårde måde tilbage i juli, siger Marco Lund.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik