- Vi arbejder godt med det i hverdagen
Nyt fra U15

- Vi arbejder godt med det i hverdagen

07 sep 2019

U15-drengene gæster lørdag FCM, og Niklas Vincentz tror på, at Striberne trods en dårlig sæsonstart kan drille midtjyderne.

U15-drengene har fået en skidt start på sæsonen med nederlag til Vejle og FCK. Derfor står der nul point på kontoen, men cheftræner Niklas Vincentz forsikrer om, at der bliver arbejdet hårdt for at få vendt den stime.

- Selvom vi ikke har fået nogle point i de to første kampe, så er der nogle ting, der har været godkendte, mens andre ting har slet ikke fungeret. Helt overordnet set er vi lidt efter, hvor vi troede, vi var, så der er lidt at arbejde med. Vi arbejder rigtig godt med det i hverdagen. Vi kan sagtens klandre drengene og os selv for ikke at få point, men vi har intet at sætte på arbejdet i hverdagen. Vi arbejder godt og vi er fokuserede, så vi er skarpe i forhold til hvor vi gerne vil hen, og jeg er ikke i tvivl om, at det nok skal komme, siger Niklas Vincentz.

Lørdag middag gælder det så FC Midtjylland, og det er traditionelt set nogle tætte kampe for den årgang.

- Den her årgang har ligesom vores andre årgange altid spille meget tætte kampe mod FCK. Vi tabte ude og vandt hjemme i sidste sæson, men også som U13 var der sejre til begge hold i løbet af sæsonen. Der er nogle gengangere, men der er også nye spillere på begge mandskaber, så det bliver spændende at se, hvor vi står i forhold til hinanden som U15.

- Jeg er i hvert fald sikker på, det bliver en svær kamp. FCM er gode, det er vi også, men lige nu har vi nogle ting, der ikke sidder, som det skal. Det kan blive dyrt, men vi tror og håber, vi er blevet bedre siden seneste kamp, og vi tror på, at vi kan tage til FC Midtjylland og drille dem, fortæller Niklas Vincentz.

U15-drengenes kamp mod FCM spilles lørdag klokken 12 på Ikast Stadion.