- Vi er blevet et bedre hold
Nyt fra U17

- Vi er blevet et bedre hold

08 mar 2019

OB's U17-hold spiller deres anden turneringskamp i år mod FC Midtjylland, og Ivan Poulsen glæder sig til at kunne få revanche mod midtjyderne.

Lørdag spiller U17-drengene årets anden turneringskamp, når de på udebane møder FC Midtjylland. FCM er inden kampen nummer fire i U17-Ligaen, og selvom de har spillet en kamp mindre end striberne, har de to point mere. Ivan Poulsen forventer da også, at der venter en svær opgave lørdag eftermiddag på Ikast Stadion.

- Det er altid en svær kamp mod FCM, og det er traditionelt set aldrig nemt, når vi skal spille i Ikast, men vi glæder os til at byde dem op til dans. Jeg tror på, at det kan blive en god fodboldkamp, for vi har en stor tro på, at vi kan få point med hjem, siger Ivan Poulsen.

Det omvendte opgør endte med en sejr til FCM på 2-0 i Ådalen, og den kamp var Ivan Poulsen skuffet over, derfor forventer han at se et bedre OB-hold lørdag.

- Vi var ikke gode nok, da vi mødte FC Midtjylland på hjemmebane. Vi tabte med 2-0 efter en dårlig indsats. Det var første kamp i turneringen, og siden da er der løbet meget vand gennem åen i Ådalen. Vi er blevet er bedre hold, der helt sikkert kan volde FCM større problemer, end vi gjorde, da det var sommer, og det tror jeg også på, vi kommer til at gøre, siger Ivan Poulsen.

Der skal bygges videre på forrige kamp, hvor man tog point mod Silkeborg.

- Vi spillede en fornuftig kamp mod Silkeborg, og det er en kamp, vi skal bygge videre på. Vi har vist rigtig god energi til træning, og vi er klar til den næste opgave. Vi har også fået et par spillere tilbage fra landsholdet, og det kan gøre en forskel mod FC Midtjylland. Vi tror på os selv, og vi tror på, at vi kan løse den kommende opgave.

Kampen mellem OB og FC Midtjylland spilles på Ikast Stadion lørdag den 9. marts klokken 15:15.

 

 

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik