Annonce
Annonce
Vi er gode mod de gule på hjemmebane
3F Superliga

Vi er gode mod de gule på hjemmebane

22 jul 2020
Annonce

Vi spiller den første af to kampe mod AC Horsens torsdag klokken 18, og der er god grund til at være optimistisk, hvis man skal gå efter statistiskkerne.

Annonce

Striberne kan tage et vigtigt skridt i playoff-marathonet, når vi torsdag klokken 18.00 tørner sammen med AC Horsens i den første af to kampe i anden runde af Europa Playoff.

Horsens har ikke spillet en Superliga-kamp i 15 dage. De skulle have mødt SønderjyskE i første runde, men sønderjyderne har allerede sikret sig en Europa-billet via Sydbank Pokalen. De gule var ellers inde i en god stime, før de gik til pause, hvor de havde ikke tabt i deres seneste ni kampe.

En god stime må man også sige, Striberne er inde i, når vi møder AC Horsens på hjemmebane. Vi har vundet de seneste fire opgør på Nature Energy Park. En samlet målscore på 8-1 kan vi også skrive på CV’et.

Hvis vi holder denne sæsons form mod Horsens, så kan vi godt glæde os til at gå videre. Det er nemlig blevet til en samlet målscore på 4-2 og én sejr til hver. AC Horsens vandt seneste indbyrdes opgør, men de har ikke vundet to i streg mod os siden starten af 2011, og vi tænker, at den stime ikke skal brydes.

Da vi mødte dem hjemme sidst, blev det til en sejr på 3-0, hvor Mads Frøkjær, Sander Svendsen og Anders K. Jacobsen var målscorerne.

Hvis vi skal kigge lidt mere på nutiden, så kommer vi fra en stærk sejr mod Randers FC. I begge opgør mod kronjyderne kom Max Fenger på måltavlen. En gang i den første kamp og to gange i den anden.

Fenger blev dermed den yngste OB’er til at score to mål i én kamp i dette årti. Han var 18 år og 347 dage. Nærmeste konkurrent er Rasmus Falk med sine to mål mod Lyngby BK i marts 2011. Her var han 19 år og 58 dage.

Og så lige en sidste: Efter corona-pausen har vi ikke tabt på hjemmebane, når der har været mere end 3500 fynske fodboldfans på lægterne. Det er vi allerede tæt på at være til i morgen. Der er kampstart klokken 18.00, og hvis du vil være med til at støtte drengene, som I så flot gjorde sidst, så hop ind på www.ob.dk/billet og sikr dig en billet.

Annonce