Annonce
Annonce
- Vi er rigtig opsatte på at få en sejr
3F Superliga

- Vi er rigtig opsatte på at få en sejr

13 apr 2022
Annonce

Vores norske forsvarsspiller Nicholas Mickelson har været fast inventar i startopstillingen, siden han i sommeren 2021 skiftede til den stribede trøje, og han ser frem til den næste periode med mange intense Kvalifikationskampe.

Annonce

Foråret byder på et intenst Kvalifikationsspil med mange kampe, hvor alle point er afgørende, og derfor er det også vigtigt, at vi henter point i alle vores kampe, lyder det fra Nicholas Mickelson.

- Som fodboldspiller vil man gerne spille kampe, så det er rigtig dejligt, at vi har mange kampe lige nu. Vi har i Kvalifikationsspillet hentet fire point i to kampe, og vi satser meget på, at vi kan tage en ny sejr i morgen mod Vejle. Kvalifikationsspillet et tæt, så det er vigtigt, at vi får point i alle vores kampe. I særdeleshed mod holdene under os er det rigtig vigtigt, at vi får point.

I morgen venter der endnu en hjemmebanekamp, når Vejle Boldklub gæster Nature Energy Park, og det er en kamp, hvor der er tre vigtige point på spil. Vores seneste møde mod Vejle var på udebane, og her måtte vi tage hjem uden point. Mickelson forventer derfor også en udfordrende kamp i morgen, men han er optimistisk, når det kommer til at få de tre point i hus.

- Det bliver en svær kamp. Vejle gør det fint for tiden, og vi tabte til dem, sidst vi mødte dem. Så det bliver svært, men vi glæder os til kampen. Energiniveauet hos os skal være højere, end det var, da vi mødte Vejle på udebane, men det er vi alle enige om, så vi alle i truppen har en stor tro på, at vi kan tage alle tre point, lyder det fra Mickelson.

Sammen med resten af truppen er Mickelson opsat på en sejr til kampen i morgen. Der har været masser af forberedelse til kampen, og spørger man nordmanden, så kan de stribede fans godt forvente en underholdende kamp.

- Vi har forberedt os godt til kampen, og vi er rigtig opsatte på at få en sejr. Drengene i omklædningsrummet virker klar til opgaven, og vi vil rigtig gerne sørge for, at vores fans får en god oplevelse i morgen eftermiddag. Jeg tror i hvert fald på, at der venter en underholdende kamp og en god oplevelse.

Til kampen mod Vejle Boldklub i morgen er der gratis adgang for alle børn under 14 år, hvis bare der er hentet en billet via vores online billetsalg, som du finder her.

Annonce