- Vi er stærke for tiden
Superliga

- Vi er stærke for tiden

30 sep 2018

Jacob Barrett Laursen glæder sig til eftermiddagens kamp mod sin barndomsklub, AaB, som han i øvrigt aldrig har tabt til.

I eftermiddag spiller OB superligakamp i Aalborg, når vi møder formstærke AaB. Nordjyderne er placeret på en tredjeplads i Superligaen, så der venter en svær kamp. Og for Jacob Barrett Laursen venter der også en speciel kamp.

- Det er altid en stor oplevelse at møde AaB, synes jeg. Det er nogle specielle kampe for mig, grundet det er deroppe, jeg har fået en stor del af min fodbolduddannelse, og klubben har betydet meget for mig, siden jeg var helt lille. Men jeg varmer mig med, at vi har haft et godt tag på dem, og jeg mener, vi har haft rigtig godt styr på dem. Og hvis jeg husker helt rigtigt, så tror jeg faktisk ikke jeg har tabt til dem – uden at jinxe den selvfølgelig – men det er helt klart en kamp, jeg glæder mig ekstra meget til. Det er ikke fordi, vi har domineret tungt mod dem i alle kampe, men vi har været rigtig dygtige til at straffe dem, siger Jacob Barrett Laursen.

Det er 11. runde i Superligaen, der venter, og de ti foregående kampe har været med Jacob Barrett Laursen i startopstillingen. Det har været med et noget med offensivt udgangspunkt, end han tidligere har haft i OB, og det har da indtil videre også kastet en enkelt scoring og tre assists af sig.

- Jeg har det godt. Jeg er inde i en periode, hvor min krop har det godt, og 7-9-13 har jeg ingen skavanker. Det er fedt at spille en wingback, det var også noget, jeg dyrkede meget i Italien, og jeg synes selv, at pladsen er oplagt til min spillestil. Der er bedre muligheder for at brage med fremad, og jeg når flere gange at komme med som wingback, end jeg gjorde som almindelig back. Så det er en fed position, der både er god for mig, men det er også godt for os som hold at have wingbacks på banen, og jeg føler, at vi er rigtig stærke for tiden.

Selvom det er barndomsklubben, der venter, så er der ingen vennetjenester på vej fra OB’s venstre back, og drømmescenariet for ham er der absolut ingen tvivl om.

- Drømmescenariet er selvfølgelig, at vi vinder i Aalborg, og at jeg lavet en pind, ligesom jeg gjorde i mandags mod Horsens.

Kampen mellem OB og AaB spilles søndag på Aalborg Portland Park, og der er kampstart klokken 16:00.