- Vi fik en på sinkadusen
Superliga

- Vi fik en på sinkadusen

10 feb 2019

Jakob Michelsen var voldsomt skuffet efter søndagens kamp, hvor han og resten af OB-holdet fik en fodboldlektion i Parken.

Cheftræner Jakob Michelsen var naturligvis utilfreds med søndagens kamp mod FCK, hvor det endte med et nederlag på hele 6-1, noget cheftræneren mener er pinligt.

- Først og fremmest møder vi et rigtig godt FCK-hold i dag. De var ekstremt effektive, og vi forærer dem, ikke bare et, men op til flere mål i kampen. Vi mangler i den grad kvalitet, og derfor står vi nu tilbage med et sviende og pinligt 6-1 nederlag. Vi spillede en dårlig kamp på bolden, for selvom vi fik nogle af de erobringer, vi gerne ville have, så havde vi ikke kvaliteten i spillet til at udnytte dem. Det var pinligt, og vi fik en fodboldlektion herinde i Parken, siger Jakob Michelsen.

OB kom ellers ganske fornuftigt fra land i søndagens kamp. Selvom FCK havde bolden meget, så var det Casper Nielsen, der kom frem til den første store chance i kampen – og at FCK havde bolden meget, det var ikke noget, der irriterede cheftræneren.

- Vi havde ikke noget imod at de havde bolden, og vi følte, vi var i fin kontrol i de første 20 minutter, selvom de havde bolden. Efter en halvsløj clearing ved 1-0 målet mister vi lidt troen på det, og vi fortsætter derefter kampen igennem med at lave store personlige fejl. Når man leverer sådan en indsats mod et så godt hold, så ender man med at få en røvfuld, der synger, siger Michelsen.

OB er efter 21. runde placeret på en ottendeplads med et point op til top seks. Selvom det er en afgørende streg, der er mellem nummer seks og syv i tabellen, så er det ikke en streg, Michelsen bruger voldsomt meget tid på at kigge på – det handler om, hvordan man selv præsterer, og han tror på, at striberne rejser sig til næste rundes kamp mod Vejle.

- Grundlæggende kan vi godt kigge på top seks, men hvis man ikke var idiot, så ville man blive det af at kigge på den streg. Det handler om, at vi selv skal præstere, og det gjorde vi ikke i dag. Når man ikke præsterer, samtidig med at man møder Danmarks vel nok bedste fodboldhold, så får man en på sinkadusen, og det fik vi i dag. Det var bestemt ikke ret kønt fra vores side, men der er så meget kvalitet i vores fodboldhold, at vi nok skal rejse os mod Vejle, som ser stærke ud.