Annonce
Annonce
- Vi går ind og giver alt, hvad vi har
3F Superliga

- Vi går ind og giver alt, hvad vi har

07 maj 2022
Annonce

Søndag kl. 14.00 gæster vi FC Nordsjælland på Right to Dream Park, og spørger man Hans Christian Bernat, så bliver det en udfordrende opgave på en svær kunstgræsbane.

Annonce

Torsdag aften spillede vi os i pokalfinalen, men spillernes fokus er nu et helt andet sted, da vi i morgen har en vigtig kamp i 3F Superligaen, hvor vi gæster FC Nordsjælland kl. 14.00.

- Det er altid specielt at spille ovre i Nordsjælland. De har en kunstgræsbane, som de har lært at mestre, og med den måde som de spiller på, der er de klart bedst på hjemmebane, så man skal tage derover og være sindssygt ydmyg og have en stor respekt for dem, siger Hans Christian Bernat inden søndagens opgør.

For HC og resten af spillertruppen kan det nemlig blive en mental udfordring at gå fra en stor succesoplevelse i Sydbank Pokalen til en mindre kulisse på kunstgræsset i Farum, men målmanden fra Morud er sikker på, at truppen vil give alt, hvad de har til kampen.

- Jeg har en forventning om, at vi går ind og spiller med det hjerte, som vi har gjort de sidste par kampe. Vi går ind og giver alt, hvad vi har – krop og sjæl – og spiller for striberne. Det er også den måde, som vi vil gå ind til kampen. Selvfølgelig med en masse selvtillid i bagagen, efter hvordan vi har spillet i Kvalifikationsspillet, men også med respekt for Nordsjælland og deres kunstgræsbane, siger Hans Christian Bernat.

FC Nordsjælland – OB sparkes i gang søndag kl. 14.00 på Right to Dream Park, og du kan sikre dig billet til kampen via dette link.

Annonce