Annonce
Annonce
- Vi har chancen for at blive et helt andet hold
Førsteholdet

- Vi har chancen for at blive et helt andet hold

10 aug 2022
Annonce

I løbet af sæsonstarten har truppen været uheldig med slagskader, men flere spillere er nu på vej tilbage, og Andreas Alm ser optimistisk på søndagens kamp mod Brøndby IF.

Annonce

I slutningen af maj havde vi elleve striber med fra start i Sydbank Pokalens finale, men siden sæsonstarten i juli har fem spillere fra Pokalfinalens startopstilling været plaget af skader.

- Vi tror, at det har en stor betydning, og selvom man kan snakke om mange ting, der kan have indflydelse på vores præstationer, så er skaderne nummer et, to, tre, fire og fem på listen. Vi må erkende, at det er sådan det er, og samtidig ikke bruge det som en undskyldning for at ikke vinde næste kamp, siger Andres Alm.

- Det, som er den store ulempe, er jo, at dem, der er skadet, er spillere, som har spillet meget for os og ofte har været i startopstillingen. Normalt er skaderne fordelt ud på et miks af spillere, så det ikke kun er de som typisk er startere, som sidder ude.

Selvom det kan være svært at se positivt på situationen, kan skaderne i fremtiden være med at styrke konkurrencesituationen på holdet:

- Det har til gengæld været godt, at vi har haft mulighed for at give mere spilletid til andre, som har ønsket det. Det gør, at de bliver en større del af konkurrencen, siger Andreas Alm.

Flere er på vej tilbage
Det ser heldigvis ud til, at der er lys for enden af tunnelen. I sidste weekend var både Aron Elís Thrándarson og Max Fenger tilbage, og i de sidste par dage har både Emmanuel Sabbi og Issam Jebali trænet med resten af truppen. Derfor ser det ud til, at man vil se flere spillere tilbage i kamptruppen i løbet af de kommende runder, og det er noget, som cheftræneren ser frem til:

- Vi har chance for at blive et helt andet hold. Ikke fordi man automatisk er tilbage i startopstillingen, men det også kommer til at skabe noget mere konkurrence. Det gør, at når vi kommer længere ind i kampen, også har en bænk, som kan være med til at gøre en større forskel, siger Andreas.

Andreas Alm og resten af striberne spiller igen på søndag, når turen går til Brøndby, og her kan du blive en oplevelse rigere, da De Stribede har planlagt bustur til og fra kampen. Du kan læse mere om turen her!

Annonce