- Vi har en masse at revanchere
Superliga

- Vi har en masse at revanchere

11 apr 2019

Ryan Johnson Laursen ser frem til søndagens kamp, hvor striberne har en masse at revanchere fra de tidligere indbyrdes opgør mod FCM.

Søndag står OB igen overfor FC Midtjylland på MCH Arena. Det er et sted, vi ikke har de bedste oplevelser fra, og senest tabte vi med 4-0 til FCM i semifinalen i Sydbank Pokalen. Derfor bliver det naturligvis også en vanskelig opgave søndag klokken 18, men Ryan Johnson Laursen ser alligevel frem til kampen.

- Vi har noget at revanchere mod FC Midtjylland. Vi er to gange taget hjem fra Herning med relativt store nederlag set på resultat. I begge kampe var vi ikke skarpe nok, i de perioder hvor vi egentlig havde overtaget i kampen, og vi har ikke formået at score i de to omvendte, så vi har en masse at revanchere på søndag, siger Ryan Johnson Laursen.

OB deltager for første gang i år i Mesterskabsspillet, og her har striberne i de to første kampe mod Brøndby og FCK. I næste runder venter de regerende danske mestre, og det er nogle kampe og modstandere, der er sjove at stå overfor, mener OB’s højre back.

- Det er sjovt at spille, uanset hvem vi møder, men det giver noget ekstra krydderi at møde de bedste af de bedste i hver weekend. Det trækker flere tilskuere til, og det medvirker til, at der kommer mere nerve og spænding i kampene. Det er det, vi i hele sæsonen har arbejdet for at være med i, og vi er her blandt andet for at måle os med de bedste og for at lære som hold. Vigtigst af alt er vi her dog for at bide fra os, og vise dem at der er en årsag til, at vi er her, siger Ryan Johnson Laursen.

Ser man på de rå tal, så har striberne i de første to kampe af Mesterskabsspillet i Superligaen hentet et enkelt point. Men ser man på kampenes udvikling, forløb, spilovertag, scoringsmuligheder med videre, så har OB ifølge Twitter-profilen ”Tap In Fodbold”, som udregner expected goals i fodboldkampe, produceret chancer til mere end det ene point. Den følelse har Ryan Johnson Laursen også.

- Vi har ikke været skarpe nok i de perioder af kampene, hvor vi har været gode. Jeg føler godt, vi kunne have stået med tre point efter kampen i Brøndby, og mod FCK følte jeg, at vi havde leveret en præstation, som mindst kunne kaste et point af sig. Vi har ikke haft de små marginaler på vores side. Mod Brøndby udlignede de med knæet, og på FCK’s sejrsmål glider Jeppe. Så det er de små detaljer, vi skal have rettet op på, når vi er med i det her selskab. For laver man fejl mod de bedste, så scorer de på det.

Næste kamp for Ryan og resten af OB-truppen er som nævnt søndag aften klokken 18:00, når det gælder FC Midtjylland på udebane.