- Vi har gode muligheder
Superliga

- Vi har gode muligheder

25 okt 2018

Troels Kløve vender fredag tilbage til Sydbank Park, her forventer han at se et sultent og velspillende OB-mandskab, der vil jagte alle tre point.

OB’s Troels Kløve rejser sammen med holdkammeraterne til Haderslev i morgen, hvor det 38. møde mellem SønderjyskE og OB skal stå. Troels Kløve forventer en kamp, der kommer til at minde om de mange foregående, hvor de fysiske facetter i spillet bliver fremtrædende. Han mener endvidere, at mulighederne for et godt resultat er i top.

- Jeg tror, at det kommer til at ligne mange af de tidligere kampe, vi har haft, mod SønderjyskE, hvor de kommer med en masse fysik og en masse gode omstillinger – som de tidligere har straffet os på. Denne gang skal vi prøve at dæmme op for det. Vi har vist, at vi har fået en god defensiv base, og den skal vi prøve at bygge videre på. Forhåbentlig kan vi holde dem fra fadet og selv levere noget god offensiv fodbold. Jeg synes i hvert fald, at vi har gode muligheder, siger Troels Kløve.

Striberne fik 2-2, mod SønderjyskE på Nature Energy Park i sæsonens første opgør mellem de to klubber, efter at have bagud med 0-2 ved pausen. Troels Kløve tænker, at det comeback gav et moralsk boost, og det vil de kunne tage med ind til kampen i morgen.

- Vi kan altid tage vores comeback fra sidste kamp med ind til opgøret i morgen. Det giver moral, og vi har vist to gange nu, at vi kan komme tilbage efter at have været nede med 0-2 (red. SønderjyskE og AGF). Nu er det selvfølgelig en ny kamp og en ny start for begge hold i morgen. Jeg ved ikke, hvor meget andet, vi kan tage med fra sidste opgør. Vi har vist at vi også kan spille i et andet system nu, og vi kan forhåbentlig få udbytte af den ændring i morgen.

Haderslev har ikke været det bedste sted at spille for OB, men Troels Kløve fornemmer ikke, at den dårlige stime i Sønderjylland vil påvirke kampen i morgen.

- Statistikkerne viser, at det ikke er den bedste udebane for os. Jeg har selv prøvet at have hjemmebane i Haderslev, og jeg prøvede i foråret at spille der med OB, og det var en helt anden oplevelse. Det er et svært sted at spille for alle udehold, og der venter os en stor opgave. Vi har mange nye spillere med, som ikke har været med i den dårlige stime på Sydbank Park. Det sidder ikke i os, at vi har haft problemer dernede de sidste mange gange. Jeg forventer, at vi går ud i morgen og leverer det, vi plejer at levere for at få tre point, og jeg har en god fornemmelse af, at det nok skal lykkes. Den dårlige stime fortsætter ikke, fordi vi har en bred trup og en masse sultne spillere, der har lyst til at gå ud og vise sig frem. Så jeg er overbevist om, at det bliver et velspillende OB-hold, vi får at se i morgen.

Troels Kløve har, ligesom mange andre i OB-truppen, en fortid i SønderjyskE, og han glæder sig til at komme tilbage og spille på Sydbank Park, men ikke til at spille overfor Marc Pedersen. 

- Det er altid sjovt at møde sine gamle holdkammerater og spille på sin tidligere hjemmebane. Der er flere i vores nuværende OB-trup, der kommer med en fortid fra SønderjyskE - både spillere og trænere. Selvfølgelig bliver det specielt at komme tilbage til det sted, hvor man har brugt tre år, men mere lægger man ikke i det. Det er meget normalt, at man løber ind i sin tidligere arbejdsgiver, og det kommer man til at opleve flere gange i sin karriere. Jeg kender stadig mange i SønderjyskE-truppen, men der er ikke en spiller, jeg specifikt glæder mig til at møde. Jeg er gode venner med Marc Pedersen, og han var en fornøjelse at spille sammen med, men han er irriterende at spille overfor. Det vil være sjovt at kunne drille ham og tage sejren fra ham i morgen, griner Troels Kløve. 

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik