- Vi har ikke stået helt stille
Førsteholdet

- Vi har ikke stået helt stille

15 okt 2018

OB’s Jacob Barrett fik nydt sine fridage med familie og venner, og i dag blev det til et glædeligt gensyn med holdkammeraterne og træningsbanen.

Bolden har ligget stille i Ådalen siden torsdag, hvor OB’s spillertrup gik på forlænget weekend. I dag mødte striberne ind med fornyet energi, og Jacob Barrett nød at komme tilbage på græs efter en tur i det nordjyske hos familie og venner. 

- Det har været dejligt at komme tilbage på træningsbanen– det er der ingen tvivl om, men når det så er sagt, har det været tiltrængt at få de par dage fri. Janus Blond havde selvfølgelig lavet et lille, lækkert program til os om lørdagen, og det måtte man lave, men det har været skønt at kunne komme hjem og besøge familie og venner. Man har haft mulighed for at koble helt fra, og det tror jeg, de fleste spillere har haft brug for. Nu er batterierne ladet op, og vi varmer op til kampen på mandag mod Brøndby, fortæller Jacob Barrett og uddyber, hvad han brugte sine fridage på.

- Jeg har været sammen med min familie og mine kammerater fra hjemegnen. Det er primært det, jeg har haft allermest brug for, grundet af, at de bor over to timer væk. Det er dejligt at kunne komme lidt rundt til ens familie og få hyggesnakket med dem. Jeg har tømt mit hoved, men det var ikke, fordi det var fyldt. Vi havde en hård periode med tre kampe på syv dage, og det var selvfølgelig hårdt for kroppen, men det var ikke, fordi jeg vil have gået fuldstændig død, hvis vi havde trænet en uge mere. Det er alligevel rart at komme lidt væk og bruge sin energi på noget andet.

OB’s formstærke venstreback vil ikke indrømme, at han i sin tid væk fra Ådalen har savnet sine holdkammerater, men han erkender, at de betyder meget for ham.

 - Savnet og savnet, så lang tid har vi heller ikke været væk fra hinanden, i forhold til hvor meget, vi egentlig er sammen. Det er dejligt at være en del af den her trup. Jeg synes, at der er en fed energi både før og efter træningen. Der er ingen tvivl om, at vi har et stærkt bånd - både på og uden for banen, og det er vigtigt, siger en grinende Jacob Barrett.

Det har ikke været noget problem for OB’s nummer 20 at koble fra og bruge sine kræfter på alt andet end fodbold. Han mener heller ikke, at det bliver noget problem for ham og truppen at komme tilbage i samme rytme og levere flere gode resultater.

- Det har ikke været svært at koble fra og tænke på andet end fodbold. Vi har hele tiden vidst, at når vi kom tilbage, vil vi have nok forberedelsestid til Brøndby-kampen. Vi har heller ikke stået helt stille her i pausen, da vi har haft noget individuel træning. Jeg føler ikke, at man kommer ud af rytme efter en længere pause fra træningsbanen. Alle spillere kom ind med høj kvalitet i dag, og man kunne tydelig se, at folk har fået ladet batterierne op. Intensiteten på træningen var også høj, og det kommer automatisk, når man har været væk i flere sammenhængende dage. Det er vores job at kunne koble fra, men det samme høje niveau, som vi efterlod, skal igen komme i det sekund, vi krydser kridtstregerne. Jeg er personligt inde i en fin periode, og min krop har det rigtig godt, så jeg er klar til Brøndby på mandag.    

Næste kamp for Jacob Barrett Laursen og resten af OB-mandskabet er mandag den 22. oktober på udebane mod Brøndby IF.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik