- Vi har savnet det her spil
3F Superliga, Førsteholdet

- Vi har savnet det her spil

07 jun 2020

Læs, hvad Jeppe Tverskov og Max Fenger havde at sige efter kampen mod Esbjerg.

Jeppe Tverskov:

- Det var dejligt med tre point. Grundspillets sidste kamp, men også første sejr i 11 kampe. Det gjorde det ekstra dejligt. Vi havde savnet sejren, men det er næsten præstationen, der er dejligst. De tre point er selvfølgelig vigtige, men måden, vi gjorde det på, var en kæmpe bonus.

- Vi har savnet det her spil, vi havde især i første halvleg, hvor vi kontrollerede. Vi havde rigtig mange dygtige boldspillere inde fra start, som kan finde mellemrummene, samtidig med vi har spillere på banen, der kan løbe dybt. Max’ debut i dag er kæmpe klasse, og han leverer virkelig stærkt i hans debut, hvor han uimponeret går ind og skubber modstanderen væk.

Max Fenger:

- Det var en fed debut, og fedt med en sejr. Jeg havde ikke så meget energi tilbage til sidst, men jeg fik at vide, at jeg skulle ind og kæmpe, så det gjorde jeg. Det var fedt med lidt modstand fra Esbjergs bagkæde, og jeg føler, at jeg bestemt godt kunne være med i duellerne mod dem.

- Det var en god kamp. Vi havde en fantastisk første halvleg. Vi kommer foran 3-0 efter ikke at have vundet i 11 kampe. Jeg er tilfreds med min egen præstation. Jeg kommer ind og får vundet mine dueller og kæmper hårdt. Jeg kommer ikke frem til så mange chancer i dag, men holdet kommer først.