- Vi har spillet god fodbold
Superliga

- Vi har spillet god fodbold

12 apr 2019

Alexander Ludwig glæder sig til søndagens kamp mod FCM, hvor der venter en modstander, der er stærk i duelspillet.

Søndag aften gæster vi MCH Arena, når vi for fjerde gang i denne sæson skal møde FC Midtjylland. I de tre første opgør har FCM vundet to, mens en enkelt er endt uafgjort. Alligevel ser Alexander Ludwig frem til søndagens kamp mod de danske mestre.

- Der venter os en sjov, spændende og intens kamp, hvor vi skal på banen for at revanchere os. Det er altid en ordentlig mundfuld at møde FCM på udebane, men det er noget, vi glæder os til, siger Alexander Ludwig.

Når man ser FC Midtjylland spille, så er det ofte fodboldkampe med masser af dueller i, og det ser Ludwig da også som en af de store styrker hos søndagens modstander.

- En af styrkerne hos FCM er klart, at de har flere forskellige måder at spille på, men noget af det der er rigtig gode til, er da klart deres styrke i duellerne. Det kan jeg godt lide at møde, og duelspil passer mig helt fint. I fodbold bliver der gået til den, og at man både giver og tager er fint for mig - jeg føler mig godt tilpas i sådanne kampe.

Set over hele sæsonen har Alexander Ludwig været med i 20 af OB’s 28 Superligakampe. I mesterskabsspillet blev han skiftet ind mod Brøndby, mens han mod FCK måtte tage plads på bænken. Netop i de to kampe mod Brøndby har Ludwig set flere gode ting, og han håber, at striberne i Herning bliver en tand mere effektive, end de har været mod Brøndby og FCK.

- Jeg synes, set fra sidelinjen, at vi har spillet god fodbold. Det har været nogle meget lige og tætte kampe, men har i perioder af kampene haft overtaget. Vi har til gengæld også set, at det handler om at være kynisk – og om at kende sin besøgelsestid i begge felter. De lærepenge har vi betalt nu, og det er noget, vi som hold skal tage ved lære af i de resterende otte kampe.

Kampen mellem OB og FC Midtjylland spilles søndag klokken 18:00. Hvis du er forhindret i at tage en tur til det midtjyske, så kan du se kampen på Canal 9.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik