- Vi kan få revanche på fredag
Superliga

- Vi kan få revanche på fredag

31 okt 2018

Jens Jakob Thomasen ser muligheder for at få revanche på fredag, når Hobro gæster Nature Energy Park.

Jens Jakob Thomasen fik i fredags fuld spilletid i kampen mod SønderjyskE, som endte med ét point til de fynske striber. Det har ikke været en let sæson for den 22-årige midtbanespiller, der i første runde af Superligaen pådrog sig en skade, der resulterede i flere uger uden for banen. Han fik sit superligacomeback mod AC Horsens på Nature Energy Park, hvor det tilmed blev til en scoring. Udover sit eget comeback, har han og holdet flere gange vist, at de kan komme tilbage, selvom de kommer bagud. Det er sket fire gange i den indeværende sæson; i kampene mod SønderjyskE, FC Midtjylland, AGF og Brøndby.

- Jeg havde en grim skade i starten af sæsonen, og der gik ni uger, før jeg begyndte at spille kamp igen. Jeg kom tilbage mod Horsens og fik mit superligacomeback - jeg havde trænet med længe, men det var først der, at jeg var klar til at spille igen. Det var et skønt comeback med både en sejr til holdet og en scoring. På holdets vegne så har vi bevist flere gange, at vi kan komme tilbage efter at have været bagud, og det har vi tidligere haft problemer med. Jeg tror, at det er en generel ting i Superligaen, at hold har svært ved at komme tilbage efter at have været bagud. Det ser i hvert fald ud til, at vi er blevet stærkere på den front, og vi har moralen og kvaliteterne til at komme tilbage i kampene. Det er positivt, siger Jens Jakob Thomasen.

En kamp, hvor det næsten lykkedes striberne at komme tilbage, var mod Hobro, hvor drengene kom bagud med 0-3.Kampen endte 3-2 til nordjyderne, og Jens Jakob Thomasen snakker om revanche fra det opgør, når Hobro gæster Nature Energy Park på fredag, hvor jagten på point igen sættes ind. 

- Vi kan få revanche mod Hobro på fredag, og det skal vi have. Det vil være nogle rigtig gode point at få, og specielt nu hvor ligaen er så tæt. Vi mødte dem i starten, hvor vi havde problemer med at få point mod hold, som vi på papiret gerne skulle have point mod. Nu møder vi dem på Nature Energy Park, hvor vi helst ser, at vi får alle tre point med, og det tror jeg også, at vi får. Det bliver en revanche, jeg ser frem til.

Hobro hentede selv en vital sejr i sidste runde, hvor de slog Vejle, men OB’s nummer 14 mener ikke, at deres mentale boost fra weekenden vil påvirke det indbyrdes kamp på fredag.

- Jeg tror ikke, at deres sejr i sidste uge vil få nogen betydning for opgøret på fredag. Det handler om at åbne dem op og være effektive. Det har vi set gang på gang i Superligaen, at det handler om at sparke den ind, når muligheden byder sig. Vi skal bestemt ud og vise, at vi er et bedre hold og forsøge at dominere kampen, og gøre det svært for dem, fortæller Jens Jakob Thomasen.

Du kan købe din billet til fredagens opgør mellem OB mod Hobro, der spilles på Nature Energy Park klokken 18:00, ved at klikke her.